Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Funny Pictures - part 2 ... (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/10645-funny-pictures-part-2-a.html)

EvLSant0S 07-12-05 16:35

Funny Pictures - part 2 ...

2 Attachment(s)
Mda, dat fiind faptul ca . . un super moderator a inchis topicul funny pictures .. 0 el stie de ce .. :

il fac pe al doilea ..

si incep cu o campanie ..

\"Invata-l pe TARAN .... ce e BINE si ce e RAU\" ...
va dau 2 exemple de tarani ..

unu e de 15 ani si e de la giurgiu ..
iar celalalt e chiar din bucuresti ..

----
incepem cu Vio(s)
ce mai ...
n-are rost sa comentez ..

iar cu ... BASU ..
plm , frate , chestiile astea le face numai unu care nu e prea destept ..
si vrea sa fie bagat in seama ..
nu e BINE sa-ti pui asa semnatura , nu arat

Mustang 07-12-05 16:38

santose ... ia-ti registry fixer ca sa nu iti mai apara messenger service ala ;)

andrey2003 07-12-05 17:30

2 Attachment(s)
OFF: De ce s-au inchis topicuri gen ''Joc de cuvinte'' ''Joc de cuvinte 2'' ''Asociatie mentala'' ''Funny pictures'' si cred ca atat.... :? poate ma lamureste si pe mine cineva pe pm sa nu umplem aiurea topicul

ON: FERRARI

Gabi 07-12-05 18:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andrey2003\"
OFF: De ce s-au inchis topicuri gen ''Joc de cuvinte'' ''Joc de cuvinte 2'' ''Asociatie mentala'' ''Funny pictures'' si cred ca atat.... :? poate ma lamureste si pe mine cineva pe pm sa nu umplem aiurea topicul

Te lamuresc eu, aici. Acele topicuri au fost inchise pentru ca erau doar o sursa de mesaje stupide. Un topic dedicat unei probleme tehnice la masina, sau un topic despre performante nu ajunge la 70 de pagini in 1 luna, alea da. Am scris aici ca sa vada TOTI !

steaua23 07-12-05 19:22

cool :)

Alexutzzz 07-12-05 21:23

santos nu e taran ala cu messu iti vine tie netu cu noduri :)) de aia iti apare asa :) nu ti s a intamplat sa vb cu cineva si sa apara de odata mai multe msg o data?? , deci e de la net

Skillzu 07-12-05 21:30

nu e de la net.....sau poate k la 4 e de la net..dar cand ti se umple pana sus iti zic eu k nu mai e de la net.....e spam try... :wink:

orlando 07-12-05 21:36

sau se joaca el invisible/on-line...si vedetzi ca asa apare...
si alexutzzz discutzia care apare asa toata odata se numeshte LAG si este cauzata de net nu are continuitate transmiterea de date...dar mai rar apar acele \"noduri de net\" cel mai probabil se joaca cum am zis mai sus... :wink:

c i k y 07-12-05 22:02

pfoaiiiiiii ce ma enerveaza aia de se joaca cu invisibil/on-line si apare ditamai carnatul de ferestre...dar ii rezolv usor cu ctrl+shift+p si ignore list :roll:

needBrain 08-12-05 07:11

nu vreau sa fiu io ala \"rau\" dar....unde-s pozele?

SpeedeR 08-12-05 08:28

sunt 4 poze chiorule :lol: :lol:

c i k y 08-12-05 09:37

9 Attachment(s)
:lol:

Hondarul 08-12-05 09:50

bah nene, scrie undeva ca TREBUIE sa existe sectiune de funny pictures ??? Nu cred... si stii de ce ?? pt ca 10% din posturi contin funny pictures, ca mai apare un agarici de 14 ani si vrea sa faca posturi.

Nu te mai obosi santosica sa deschisi altele noi ca vor avea aceeasi soarta.

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning