![]() |
Mini Cooper S R53
4 Attachment(s)
S-a achizitionat jucaria in iarna anului 2007... S-a platit o suma "modica" unei doamne care mersese cu ea din 2004 doar 22800 km... :D Si asa s-a implinit un vis!
|
Re: Mini Cooper S R53
6 Attachment(s)
Ne apucam de modificari!
Primul lucru schimbat a fost sistemul de sunet! S-a mers la domnul Relu ( tottal motto ) si s-a instalat un sistem de sunet entry-level pentru SQ: Head-unit Clarion 778, difuzoare Focal Polyglass 165VS, amplificator Audison SRx3, Subwoofer Hertz EDX 300R. |
1 Attachment(s)
Al doilea punct de lucuru a fost motorul!
Se face intai o modificare de soft... Masina pe strada se comporta ok si facea victime neasteptate: Golf 5 GTI, Clio Sport 3, Fiesta ST... Dar apar masini de care nu ma puteam apropia: Renault 5 turbo - modificat, BMW compact 2.5 24v... Masina pe dyno facand doar 150 CP! Nu puteam ramane in urma... Se comanda o fulie de compresor din state cu 19% mai mica decat cea originala, se cumpara o curea adecvata si se reface softul... ;) Se merge la Borla si se scot catalizatoarele, montand si un fake-lambda... :D Si apare asta: |
Good job! S-o stapanesti sanatos... succes!
|
Super tare bestia :)
|
Multumesc frumos!
|
Foarte frumoase mod-urile. Dar din pacate nu prea pot sa vad masina, nu pot sa deschid pozele din primul post! :(
Cat te-a costat transportul din state. Am vazut si eu multe chestii misto la Alta tuning, dar sunt decat in SUA. :( |
Pozele din primul post sunt de dimensiune mica... Pe cele originale le-am pierdut la o formatare a calculatorului... :( Dar le poti vedea aici: http://www.speedline-motorsport.ro/e...0Feb%202008%29
Transportul din state nu m-a costat mult: se calculeaza in functie de dimensiunea si greutatea pachetului... Exemplu: am comandat recent de pe outmotoring o fulie usurata pentru arbore, care pe site costa 162 $, si pe mine m-a costat cu totul 135 E. Mai greu pana am gasit pe cineva care sa poata plati! |
Sti ce ar arata tare rau ? Geamuri negre + Stopuri negre pe spate ( inegrite).Si intake-ul de la supercharger sa fie vopsit negru + jante negre! Ar arata bestial!
|
Quote:
Trebuie sa ne vedem sa barfim pe larg... Mama masii de sesiune... |
Am stopuri, kituri exterioare.... diverse pt mini. Daca te intereseaza da un semn.
|
Claudia imi poti lasa o oferta pe PM?Scuze B11EAU ca-ti poluez topicul. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning