![]() |
Mercedes SL Evo II by Kicherer
21 Attachment(s)
Tunerul german Kicherer a lansat un nou pachet de tuning pentru modelul Mercedes SL R230, denumit Evo II. Ce a iesit, puteti vedea in fotografiile de mai jos. Mercedes SL Evo II by Kicherer iese in evidenta prin noul spoiler fata si difuzorul spate. De asemenea, avem si un eleron controlat electronic, in timp ce noile jante si suspensia ce coboara garda la sol cu 25 mm intregesc aspectul exterior al roadster-ului german. La interior avem un volan sport si insertii de fibra de carbon.
|
Re: Mercedes SL Evo II by Kicherer
frumos tare! chiar daca e el mai vechiutz :D arata super bine!!! e tare mai ales butonul cu "downforce" ... cand simiti ca iti iei zboru il dai pe on si revii cu picioarele , defapt rotile , pe pamant :D
|
pfff de vis...si ce spate are park te-ar manca! a great car
|
se pare ca au ceva astia cu niste eleroane...nici asta nu da bine! in rest e ok..
|
foarte interesant kit-ul dar nu prea imi place bara fata si eleronul ar arata mult mai bn daca ar fi mai micutz sau drept
|
Quote:
Oricum masina arata bine, detaliile fac totul :D |
Ce-i frumos e frumos:D Bine ca eleronul este controlat electric..masina arata mult mai bine cand eleronul este coborat-cred-(in toate pozele eleronul este ridicat:rolleyes2)..
|
Foarte frumos kitul.Nu e incarcat excesiv cu guri de ventilatie.
|
kit-ul imi place dar merge mai bine pe alta culoare.....iar eleronul ....nu stiu ce sa zic....se putea si mai bine....dar hey- este doar parerea mea....:-):-)
|
O masina facuta cu gust .. imi place :D
|
mama mama si fuje tata super tare
|
e frumos si stock.....cred ca a fost cel mai reusit de la M.B.
|
foarte frumos si finut. Tuning cu stil!
|
Foarte reusita, si eleronu cel mic din spate aduce cu slr'ul...
|
are ceva al lui SL-ul..grila din fata e aceeasi ...Oricum no comm....ent
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning