![]() |
Dacia
cumpar dacie buna ! an peste 97 pana in 2002 ! (as dori sa aiba bord cn4)
as dori si un sfat dak se poate ! o parere despre 'ideea' de a avea o dacie ...neavand posibilitatea dea a cumpara altceva! :) avantaje/dezavantaje ce posibilitati de tuning ...s'ar putea face la o dacie ! (sunt deschis la orice pareri) va multumesc ! :rolleyes2 |
Re: Dacia
Salut,am un vecin care are o Berlina de prin 2000si ceva..2002 sau 2004 nu stiu sigur!
Are inchidere centralizata,proiectoare,Xenon,alarma,arata foarte bine masina!Stiu ca cere in jur de 2,500euro pe ea!Este una din dacii care chiar isi merita banii..a avut si inca mai are grija de ea ca lumea! Nu are pic de rugina! Daca vrei ii fac maine niste poze(daca nu uit) si le atasez aici |
chiar mi'ar fi de folos ! as vrea sa imi fa o parere :lol:
dar la 2500 ...hmm totusi e dacie :) oricum vreau sa o vad ! si scz de deranj :) ms o sugestie ..tuning ?:) |
are forumul asta si sectiuni dedicate special tuningului...de ce insisti cu tuningul in partea comerciala?:D
|
.........:arrow:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...14&postcount=9 |
frumoasa !
inca mai astept oferte :P |
Acuma voi fi off topic dar nu cred ca e locul aici pe acest forum depre anunturi de astea..Parerea mea..
Cumpara ziarul URS si vei gasi acolo o multime de masini de vanzare....cu poze... ;) |
am luat si un ziar ...ca idee asa :P dar..aici este o multime de oameni care imi pot raspunde inapoi ! imi pot da pareri ,sugestii (fa asa ,nu lua dinaia ca e nush cum, ar merge sa iei dinaia sa faci asa..ma rog)
am un buget limitat ,,in jur de 1000-1200 euro (asta e atat pot ) ms oricum apropo ..misto masinutza ta ! cam asa as dori sa cumpar si eu una sa o stapanesti sanatos :P nu o vinzi ? :D :rolleyes2 :-P |
Masina lui din cate scrie acolo o vinde cu 34 de milioane (dacia alba :D)
|
masina buna la 900 e...:)
|
Quote:
|
salut.sunt din mangalia .am o dacie din 1998 cu gpl,itp facut de cateva zile, la 30 milioane.daca te intereseaza lasa-mi un mesaj si iti trimit nr.de telefon.bafta
|
o dacia nova te intereseaza? este din 99,alba, motor 1.6 carburatie, jante aliaj, volan sport reglabil pe inaltime.pretul il discutam daca te intereseaza sa o si vezi.sunt tot din Cta.astept un mesaj de la tine
|
suna interesant .
as dori dak se poate 2-3 poze ? si niste detalii (si am sa revin eu) multumesc |
poze voi posta putin mai tarziu. momentan sunt la munca. daca vrei putem vorbi la telefon 0726358116
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning