![]() |
PARTICULARITATI MERCEDES BMW
vreau si eu sa va rog frumos sa imi spuneti daca puteti cum recunosc seriile la mercedes si clasele la bmw cand le vad...adica vad o masina pe strada si zik asta e seria 3 , asta e c class. stau uneori cu prietenii si ei cunosc masinile foarte bine si eu:)....ma fac de ras..ajutati-ma va rog:)
|
Re: PARTICULARITATI MERCEDES BMW
la bmw ai sa vezi 3xx pentru seria 3, 5xx pentru seria 5 si asa mai departe. la mercedes C 200 de exemplu pentru C clase, E 270 pentru E clase.. Ceva de genul asta ai sa vezi pe spatele masinilor seria si motorizarea (daca nu ma insel).
|
Quote:
|
pai daca te iei dupa forma caroseriei nu stiu cum se poate explica, doar prin desene poate... mai simplu ia cate o imagine de pe net cu fiecare masina si scoti la imprimanta si scri pe spate tipul masini, cand vezi un bmw sau un mercedes scoti foile si te uiti.. :)
|
Quote:
|
la bmw...ala mai micut este seria 3, ala mai mare seria 5 iar ala si mai mare este seria 7...mercedes...ala mai mic cu "2 faruri" este c class, cel cu "4 faruri" este e class la fel si aici, c class-ul este mai mic, e clas-ul mai mare iar s class-ul e ala mare mare. cls-ul e ala mare si cocosat. uita-te pe google, scoate-ti pozele ai apoi uita-te la ele si ai sa gasesti singur foarte multe particularitati ;)
|
Daca vrei sa iti inveti masinile te uiti la poze pana mori..dar sa te uiti din placere...la mine de obicei nu trece ziua fara sa vad macar 3-4 sute de poze cu masini si 1-2 sute cu motociclete...MINIM
|
Quote:
Quote:
|
Daca nu ai chef sa te uiti la poze atunci te uiti pe strada la masini parcate si iti creezi singur particularitatile unei masini...fiindca fiecare gandeste altfel in privinta asta. :)
|
Quote:
|
Si totusi ... o masina vazuta in parcare e altceva decat in poze...iti remarci poate mai bine unele chestii decat vizionand poze :) Dar vezi ca unii au alarme rele...sa nu dai vina pe mine :D :D :D
|
Quote:
|
up,,,
|
tot nu ai reusit sa le diferentiezi ?
|
acum le deosebesti?