![]() |
Volkswagen Polo "Aloha"
38 Attachment(s)
In limba hawaiana "Aloha" reprezinta o forma de salut, asa ca sa primim si noi cum se cuvine acest Volkswagen Polo modificat.
Modelul din fotografiile de mai jos este un Volkswagen Polo din 1998 si a primit o serie de modificari atat la exterior, cat si la interior. Astfel, la exterior, micutul Polo se mandreste cu noile spoilere fata si spate, pragurile laterale, capota bad boy look si eleronul de pe haion. Tot aici trebuiesc mentionate noile blocuri optice, culoarea speciala si desenele de pe caroserie. Pana sa trecem la interior, mai avem de specificat noua suspensie ce coboara garda la sol cu 30 mm si jantele cromate pe 17 inci, incaltate cu pneuri Yokohama. Odata ajunsi la interior, remarcam in special tema in doua culori. De asemenea, nu puteau sa ne scape din priviri nici volanul Momo, pedalele de la Sparco, scaunele din piele, covorasele din aluminiu sau noul sistem audio. Daca va place sau nu, numai voi sunteti in masura sa decideti. Insa lasati-va inveseliti de culoarea vie a masinii, si inspirati mirosul floricelelor de pe caroserie. |
Re: Volkswagen Polo "Aloha"
frumosa masina as vrea ca si prietena mea sa aiba una :D
|
Volanu strica tot ....
|
Mie personal nu-mi place...dar sunt sigur ca unei fete i-ar placea... mai ales culoarea:D
|
Frumoooooossss......Pacat ca fetele de la noi nu prea se baga in asha ceva...:(
|
too much flower power:)) arata bine zic eu
|
fetele/femeile , nu vor sti sa aprecieze masina ... imi place exteriorul si ce e in portbagaj
|
Quote:
|
Initial nu am vrut sa dau click pe articol. Am facut-o...si dupa cateva secunde am bifat butonul cel mai de jos.
|
pentru o doamna/domnisoara merge de minune...cred k se impunea un alt volan, cel putin daca era imbracat in piele de aceeasi culoare cu interiorul dadea mai bine
|
masina pt fete. nu prea ii sta unui barbat in asemenea masina mai ales ca aceasta doar daca e gay.si cred ca acel volan ar fi trebuit sa aiba culoare cu cea a interiorului... asa parca e ceva in plus
|
Inafara de volan, care nu se potriveste deloc cu masina, e foarte ok masina.
|
este kitsh........nu e nevoie sa argumentez...pozele o fac de la sine
|
merge , insa nu si floricelele de pe ea :lol:
|
tipic spaniol,tuning cam mult ca si tt-ul verde, care era tot spaniol.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning