![]() |
dezechilibru anvelope fata-spate?!
hello! ma intrebam, daca pun pe spate anvelope normale si pe fata runflat-uri, acestea din urma fiind mai grele, in ce fel afecteaza tinuta de drum a masinii?!
am un z4 si imi rupe maselele pe drum nasol, stiu ca runflaturile sunt mai rigide... daca as pune pe spate normale, credeti ca ar schimba cu ceva confortul, fara sa afecteze performantele?! |
Re: dezechilibru anvelope fata-spate?!
Scimba si confortul si performantele . Parerea mea este ca ai mult mai multa aderenta cu cauciucuri normale decat runflat (ceea ce spun este o concluzie trasa in urma utilizarii ambelor variante de cauciucuri ).
|
Arunca runflat la cos sau vinde-le cuiva mai fraier si ia niste Goodyear, Vredestein sau Yokohama de buna calitate, de preferinta cu indice de viteza si greutate superior fata de ce recomanda fabricantul. Eu n-am avut niciodata runflat dar nici n-am folosit roata de rezerva decat o singura data in 4 ani la Leon si alta data tot in 4 ani la Broscuta. S-a cam dus vremea cand lumea arunca fiare sau cuie in strada, n-ar trebui sa ai probleme
~Nautilus |
Scuze de offtopic dar citeam acest topic si nu stiu ce inseamna "runflat"..poate imi explica cineva.Ms.
|
Quote:
|
Si asta ar trebui sa-ti spuna ceva despre motivul pentru care Z4 iti scoate plombele din gura, cum crezi ca functioneaza o anvelopa care are in ea mai mult metal decat cauciuc!? :D
~Nautilus |
Quote:
Ms mult. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning