![]() |
IF-98-MKY
Dacia 1310
An fab. 1997, km. parcursi 76000 Am cumparat-o acu vreo 2 luni cu 4000 RON. E destul de ingrijita, toate schimbate la timp, a fost condusa linistit, adica n-a chinuit-o nimeni (infara de mine). Pana acu sunt destul de multumit de ea dar are si GPL, merge mai bine ca pe benzina dar e cam puturoasa. Modificari: Facute - alarma + inchidere centralizata fata si pana acu cam atat Urmeaza - proiectoare ceata, ca ar ajuta pe timp de ceata - i-as pune folie pe luneta+ geamuri spate - poate ar arata mai bine cu praguri - cauciucuri fata noi, ca acu am 155/80 si zici ca e balena, ea avea 165/70 dar erau tocite rau si n-am avut bani de altele, urmeaza sa ii iau cred ca 175/60 sa stea mai bine pe sosea - as vrea sa o las mai jos dar nu vreau sa o ciopartesc, sa tai arcuri dar cred ca alta varianata sunt doar arcuri noi, sport? Probleme: -bate o planetara fata cand virez dreapta dar bate doar la dreapta sau cand e mai incarcata si nus care e stanga sau dreapta -un rulment pe fata cred ca e praf ca s-aude un harsait sau ceva de genu asta -cu sa rezolv problemele? Idei, sugestii sunt binevenite. Nu imi este frica de munca ci chiar imi face placere, dar sa se faca putin mai cald... |
Re: IF-98-MKY
Quote:
la planetare, schimbale, ori noi ori din acelea second refacute, nu o sa se rupa dar nici bine nu e rulmentul la fel schimbal, nu mai merge asa cu el ca nu e bine asa am patit si eu si am schimbat tot setul si stanga si dreapta:) daca ai prese poti sa il faci acasa daca nu, dute la un mecanic Quote:
|
si pune si tu vreo 2 3 poze cu masina:d
|
3 Attachment(s)
si cateva poze....
|
simpatica masina:P imi place ca este ingrijita:D imi place mult culoarea:D singurele lucruri care nu imi plac: capacele( nu sunt fan capace) si dunga aia cromata de pe bara fatza, in rest arata foarte bine
|
FRUMOASA,INTRETINUTA DAR BAGA ULEI IN USI SI PRAGURI,MACAR IN PRAGURI DACA NU-TI PLACE.
|
bv imi place masina chiar arata bine si sa nu uitam ca suntem vecini:D bafta la proiect
|
Capacele erau pe masina cand am luat-o si imi place cum arata poate o sa le dau jos da trebuie sa vopsesc jentile si acu n-am timp.....dar se face
Pe praguri nu era rugina ci noroi, dar o sa bag ulei asa preventiv.... Multumesc |
Dragutza masina.Ai putea sa ii pui niste prelungiri discrete la spoilere si niste praguri false din fibra,eventual folie neagra omologata pe geamuri cand ai bani
|
Draguta masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute.Eu as vopsi spoilerele in culoarea masinii.Multa bafta.
|
Vreau sa-i pun si prelungiri la spoilere, si praguri, si folie da nu am fonduri si nici timp.....ca trebe sa dau bacu anu asta, asa ca ceva timp o sa ramana cam la fel
Imi plac spoilerele mai mult asa, parca arata mai bine, pt mine. Multumesc pt sugestii. |
sincer nu incerca modificari prea mari ca e vorba de dacie si o sa iti usuce buzunaru . Arata bine asa cum este . Feresteo de Rugina si rezolva problemele tehnici si cred ca e destul pt moment !
|
He he am facut rost de ceva bani vreau sa ii pun proiectoare, folie luneta +geamuri spate, si prelungiri la spoilere dar am cateva intrebari:
- folie: cat costa? de unde o iau ? omologat rar sau nu (adica daca pun folie din targ se ia politia de mine?) si as vrea destul de inchisa, nu o sa o pun eu ca nu vreau sa iasa urat ca nu am mai pus, ma ajuta cineava? -prelungiri la spoilere: unde gasesc inafara de vitan si cam cat costa? Multumesc anticipat ! |
Quote:
cauta ceva bun nu te ghida dupa pret daca e ieftina e buna, sunt unele proaste si se pun foarte greu nu se lpesc si se rup recomand dark black pe spate si black pe alea de pe fata:P eu asa am pe amea te poti uita pe postul meu:P Quote:
|
Mi-am luat proiectoare 50 ron bucata si butonu e 20 ron+ cabluri, releu, montaj 30 ron
dar merita:D Am fost prin vitan si am gasit folie 20 ron, 6 metrii, am gasit si prelungiri spoilere 30 ron bucata Praguri am de pe alta dacie (ca am mai avut un jaf) dar nus cum sa le prind fara sa gauresc pragu, sugestii? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning