![]() |
[Vand] mai multe machete
8 Attachment(s)
1. Pentru piese 1/18 Ferrari 360 Modena Bburago + Dodge RT 10 impreuna 9 ron
2. In stare buna fara cutii 1/18 Ferrari Testarosa 50 ron, Bugatti EB 110 70 ron 3. ONT Carpati Romanesc tabla anii 70 - impecabil 100 euro 4. Salvare plastic + tabla ungaria anii 70 impecabila 60 ron 5. Solido 1/43 Peugeot 404, 60 ron + Citroen Ami Universal Hobbies 1/43 ( oglinda rupta, lipsa buc stergator ) 30 ron |
Re: [Vand] mai multe machete
salut ... la Ferrari 360 modena ai fetele de usi ? si poze la Testarossa?
|
ma intereseaza ferariul
te rog sa mi-l rezervi |
Machetele sunt numai la vanzare sau si la schimb ? M-ar interesa cele 2 de la pozitia 5 , insa pretul e un pic cam mare.....Astept un p.m. daca mai ai si altele vechi, si eventual si poze . Multumesc !
|
Am rezervat Testarossa imediat cum a postat, am lasat PM. Daca nu este cel din 1984 il cedez.
|
Baieti,
V-am raspuns la toti prin mesaje. La pozitia 5 in mod exceptional pot face 80 ron pentru amandoua. astept un mesaj cu nr de mobil. Testarossa nu mai este de actualitate. Deasemenea pozitia 1 machetele de piese. Raman Diablo 50 ron, si celelalte pozitii |
Thunder,
Oferta cea mai buna pt tine este 80 ron si ti le trimit eu prin cineva in Pitesti. |
Bugatti a plecat la Mircat.
restul valabile |
Poze te rog cu testarosa, ma intereseaza:D
|
Quote:
|
Testarossa NU mai este de actualitate din ziua postului ( nu am facut poza ), am avut un schimb avantajos pentru mine.
Pentru Diablo am revenit sau mai revin odata cu pretul 50 ron |
S-au dat toate mai putin Diablo dar se poate inchide - multumesc mult.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:22. |
- Copyright 2026 4Tuning