![]() |
Mai exista masini nemtesti care sa ne placa cu adevarat?
Dupa cum spune si titlul, in ziua de azi, parerea mea e ca masinile nemtesti s-au dus de rapa. Nu mai exista nimic impresionant, iar japonezii vin prea tare din urma.
Mai exista vreo masina nemteasca ce se fabrica la momentul actual care sa va placa cu adevarat? Nu ma refer la faptul ca o vezi pe strada si zici "hmm, da, e misto", ci daca chiar iti place. Sa incep eu: Audi - A3 Sportback BMW - Seria 3 Coupe Ford - nimic Mercedes - C Klasse Opel - GT Porsche - nu ma mai atrage nimic VW - Scirocco acestea sunt singurele despre care as putea spune ca "ma dau in vant". In rest, pot gasi alternative japoneze mult mai atractive |
Re: Mai exista masini nemtesti care sa ne placa cu adevarat?
si de la japo ce iti place fratior ca nu am inteles? cu ce vin "tare" din urma?
mie mi se par ca italienii vin bine din urma, noul fiat bravo, noua lancia delta, noua alfa 169 in curand. |
de la japonezi sunt honda accord si mazda 6, civic si mazda 3, toyota corolla care desi nu arata grozav e o masina extrem de echilibrata si comoda, nissan gt-r care nu cred ca are echivalent de origine germana etc. exemplele sunt nenumarate
dar nu zic numai de japoneze. sunt si italiene, cum spui si tu, si frantuzesti (noul c5, noul megane in 3 usi), dar si de origine americana - cadillac cts e superb |
pai toti au cate ceva, nu stiu de ce ti se pare tie ca nu au mai scos nemtii masini. :) mie japo nu imi spun nimic, nu imi place nimic din ce ai enumerat tu.
|
Quote:
|
clk 63 amg black series, ce sa vrei mai mult?
|
Audi A5 si generatia actuala de C-Klasse. in rest... nimic.
|
Mercedes SLK, insa e prea scump; Porsche ar mai fi, dar a scazut si el ca aspect.
Observatia ta e buna si chiar ca nu prea mai impresioneaza nici o masina, in afara de cele ultrasport. |
seria 3, 7, x5 si x6, z4. c, e, s, clk, cl, ml, gl, slr, a5, a8, r8, scirocco, eos, q5, porsche etc etc. ziceai ca orezarii au contracandidat pt toate. la suv`uri zi`mi si mie unu sa fie peste nemti?
|
Lista mea de preferinte:
AUDI -A5,R8 BMW-BLEEEEEEEEEEEEEAH..poate X5 FORD-Mondeo mai e de actualitate? MERCEDES -S KLASSE OPEL-ma abtin PORSCHE-nu ma bag VOLKSWAGEN-PASSAT cc-superb,scirocco-si el e frumos si...cam atat |
Quote:
|
Divizia europeană se ia in calcul separat, modelele nu sunt aceleaşi, deci nu le putem confunda.
|
Quote:
lexus LX 570 ...si uite cum arata ca pariezi ca nu stiai de el https://www.youtube.com/watch?v=CF7mK...eature=related sau https://www.youtube.com/watch?v=lh73-...eature=related |
Zici ca e sculptat din topor,interiorul e singurul care i-mi place.
|
Quote:
Ford Europe este situata in Koln, iar masinile sunt create acolo. Parerile mele: Audi - R8 si atat BMW - nimic Ford - Focus ST (orange) / Fiesta ST (alb cu dungi albastre) Mercedes - nimic Opel - GT / GTC / OPC (mi se par dragute) Porsche - nu mi-a placut niciodata la capitolul aspect - mi se pare prea monoton VW - Scirocco |
| All times are GMT +2. The time now is 10:23. |
- Copyright 2026 4Tuning