![]() |
caut mecanic bmw e30
sal am si eu un urs si vreau un mecanic specializat in bmw-uri care sta prin apropiere 1 mai,chibit.astept pm
|
Re: caut mecanic bmw e30
Suna aici 0726440552 Ady este asociatul lui Danny Red Laf!Daca nu ai ceva grav te poate ajuta el!Sta in Bucurestii Noi vis-a-vis de fostul teatru Masca!Asta daca nu poti venii la noi la garaj Bavaria Marin Grigore:lol::lol::D!
|
k.ms eu stau in buftea si este cam greu sa ajung pe la dany pt orce problema.o sa apelez cu inredere avand in vedere ca este asociaul lui dany:)
|
DGH pe fundeni
|
Quote:
|
Mah zilele astea lucreaza la Laf !Vezi cum faci!
|
pt arzoiu mai exista cineva in buftea ionut il cheama :))
daca doresti vb cu el 0729533324 |
daxter unde mai precis pe fundeni?? io am un bmw e30 325ix si tre s dau o tura pe la un mecanic bun
merci anticipat |
in spate la AUTOSOFT
|
merci
|
Sal all referitor la mecanic bun pt e30 e36 e39 .... eu le ei imi repar ursul reconditioneaza baietii pe banda la preturi bune ... am avut 2 ursi inainte cumparati pe bani putini si refacuti la ei .... am sa las un nr de telefon pentru cei interesati 0764.657.902 . Faza misto e ca pot sa iti faca rost si de piese sh sau noi la preturi super bune in felul asta scapi de alergatura si de stres . O duci praf si pleci cu ea la cheie .
|
Salutare.
Avand in vedere ca ultimul post are aproape 2,5 ani, ce mecanici buni pt e30 imi recomandati? Multumesc. |
exact aceiasi mecanci care sunt si mai sus enumerati
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning