![]() |
[comercial] Vand motor lancia 2.0 8 valve turbo
motor 834 C.000 130kw fara catilazitor si sonda lambda complet cu radiatoare (apa , ulei , intercooler) si cutie viteze - 800 de euro
motorul poate fi montat pe urmatoarele masini: Fiat 124 (Special T, Special TC, Sport Coupe, Spider) Fiat 125 Fiat 131 Fiat 132/Argenta Lancia Beta, Zagato, Montecarlo/Scorpion Fiat Ritmo (Strada), Regata and Lancia Delta 1600GT and Prisma 1.6 ie Fiat Tipo, Tempra Fiat Croma Fiat Coupe Lancia Delta, Prisma Lancia Prisma 4x4 Lancia Dedra Lancia Thema Lancia Kappa pe langa liste de mai sus la care motorul vine la fix pe tampoane fara modificari motorul mai poate fi montat si pe fiat marea , punto, uno pe care nu stiu daca merge la fix pe tampoane dar am vazut pe alte forumuri ca s-a montat contra cost pot asigura si montajul acestui motor inclusiv a instalatiei electrice de asememnea mai am 2 motoare 834 C.000 dezmembrate pt orice piesa ma puteti intreba |
Re: Vand motor lancia 2.0 8 valve turbo
sus!.....
|
Re: Vand motor lancia 2.0 8 valve turbo
vibrochenul se nimereşte cumva pe o Lancia Dedra 1.8 ? dacă da, cu cāt īl vinzi?
|
Re: [comercial] Vand motor lancia 2.0 8 valve turbo
Salut. poti te pui te rog niste poze cu motorul (motoarele) de 2000 8 valve.? ma intereseaza daca au sau nu axe antibalans.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning