![]() |
Logan R 90 Aventure
2 Attachment(s)
Conform unui articol al revistei Automotive News, umbla zvonul ca Renault ar renunta la realizarea versiunii break a Loganului, aceasta fiind inlocuita de un monovolum cu tractiune 4x4 (4-wheel-drive, folosit si pe Renault Kangoo). Acest nou proiect poarta numele de cod \"R 90 Aventure\" si este posibil sa fie lansat in a doua jumatate a anului 2006.
R-90 are ca target familiile din tarile in curs de dezvoltare si va fi disponibil in variante cu 5 sau 7 locuri. |
mah asa in poze pare sa arate bine....
|
mie unu imi place mai mult decat o versiune banala de break ....cu toate ca nu sare departe de trunchi ... :roll:
|
Zici ca e microbuz :wink:
|
nu stiu de ce imi da impresia ca seamana cu renault modus... :shock:
|
re
sau asa
|
Salut! desi sunt inscris de ceva timp asta-i primul meu post pentru ca tot ce am citit pe aici este atat de complet si de profesional scris incat nu prea am mai avut loc de replica :lol:
Cat despre monovolumul lui Dacia... O avea sapte locuri? Si sper sa nu puna motorul de 1.4 pe ea ca nu mai pleaca de pe loc :D |
arata ca dracu...e doar parerea mea...
mai au un pic si fac astia de la renault din dacia normala dacie jeep...cu \"influente\" de Logan... |
ca familiala... arata ok, pt un modus cu sigla de dacia...
totusi mi-e greu sa cred ca va exista intr-adevar acest model, in ciuda faptului ca stirea a aparut in automotive news... |
arata nashpa, da o sa se gaseasca destui cumparatori, cum are si loganu simplu. Ar fi bine dak ar intra in productie, se dezvolta si firma dacia.:D
|
Nu cred ca renunta la varianta Break in favoarea unui monovolum...cine stie poate ca vor face si sun monovolum prin 2007 dar varianta Break sigur se va lansa in toamna 2006.
|
asa cred si eu, nu cred ca nu vor lansa varianta break, putin probabil sa piarda teren pe segmentul asta, mai ales ca masina e facuta pentru genul asta de cumparatori.
|
mai bine pa impush cu matura decat sa`mi iau logan :) mai ales si breack sau SUV :))
|
ce`s cu farurile alea frate :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
taci mah k poate ii pune xenoane sa lumineze cu ele pasarile bolnave de gripa aviatoare :) alea care zboara sus :)) ... sau bi-xenon :) ... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:07. |
- Copyright 2026 4Tuning