![]() |
Mini One
3 Attachment(s)
Din fericire in sfarsit a aparut si un Sub-Forum pt noi cei cu MINI! :shock::shock:
Masinuta mea este un MIni One, nu e cine stie ce dar imi place mult de tot. Mi-as fi dorit un Cooper S dar nu au fost bani la vremea aceea.AM luat-o din intamplare. Imi vindeam Fiat Punto-ul si a venit o cunostinta si mi-a zis daca nu vreau sa o dau pe a mea la schimb cu un MINI. Nu prea stiam mai nimica de masinile astea, dar mi-a placut din prima. CU ea am deja 30 000 de KM si nu am avut nici o problema.Masina este din 2001 (prima generatie de MINI scoasa). Ca mici imbunatatiri a fost o evacuare sport din catalizator + Finala Sebring. Apoi am shimbat jantele pe 15 care mi se apreau urate cu unele pe 17 de cooper S. De asemenea a avut un chip tuning care o ducea la 125 de cai (de la 90) + Evacuare duceam undeva spre 130 de cai. Motivul pt care am renuntat la el este ca am cutie Midland de viteze si au o reputatie destul de proasta. Singura rezolvare era o cutie Getrag de pe un cooper S dar am zis ca nu merita efortul. CU 90 de caluti masina este faorte vioaie si sunt multumit. Cateva poze cu monstruletul negru. |
Re: Mini One
Super tare monstruletul negru,sa-l stapanesti fara incidente.Poate reusim sa ne adunam mai multi pentru ca se pare suntem putini la numar...Pentru subforum trebuie sa-i multumim lui blazeyblaze :)
|
Well de ce nu, majoritatea oamenilor care aveau MINI era doar pt sa mearga cu ea. Adica pasiune 0.
AM avut grija de masina aceasta, deoarece tin mult la ea. Am remediat o gramada de probleme de fabricatie, asa ca daca ai o problema cu a ta cauta-ma, stiu majoritatea bubelor la MINI-uri :o Poate pe sapt viitoare dam o intalnire! Imi place mult cooper S-ul tau. Intr-o zi am sa-mi iau si eu unu, asta e singura masina care imi place mult. |
Clar trebuie sa ne intalnim.
|
Quote:
|
Ca tot suntem putini... :P Mi-ar face placere sa apar si eu la intalnire!
OT: Nice looking car! |
Noi doi ne-am mai intalnit in parcare la mine la munca... :))
|
Quote:
Stabiliti o intalnire si ne vedem! |
salut.
daca vrei ceva accesorii de tuning pt mini da-mi un mesaj privat. |
Quote:
|
HELP :rolleyes2 ajutati-ma care poate ...caut urgent spoiler cooper R50 (2002) argintiu daca se poate si aripa spate dreapta! ms mult :???:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Cateva poze... :) Masina urmeaza sa o dau, dar daca totusi nu o dau urmeaza :
Bara fata + bara spate JCW + Folie pe geamurile din spate + Crom interior. Upgrade la motor la 130 de cai (inclusiv filtru sport). Asta daca nu trec la Cooper S! :twisted: PS. A da si stopuri negre, ori le inegresc pe astea, ori iau unele din afara. In nici un caz Lexus Style sau dalea clare, arata tiganie cu dalea MINI parerea mea.:rolleyes2 |
Legat de stopuri ai dreptate. :) Cand ai timp sa confruntam bestiile?
|
Quote:
PS. Nu ratez nici o curba sa o iau cu viteza, este genial!:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning