![]() |
Recunoasteti locul
1 Attachment(s)
Eu pun o poza si astept de la voi raspunsul si eventuale comentarii. Nu multi au asa ceva si cei care o au nu stiu de ce nu o folosesc
|
Errrr... Pretabil pentru ce ma gandesc eu ?
Intr-advar, nu multi au asa ceva si... pare sa fie si calitate buna. PS: in Craiova ar fi doar o singura strada (dupa parerea mea) de genu' asteia, da' nu cred c-ar inchide-o pentru curse. E la iesirea din oras, unde se face foarte mult trafic. |
lol... lasa la ce e pretabil... intrebarea se referea la ce reprezinta poza aceea cred eu :) ca asa orice strada fara gropi e pefecta pt.... o plimbare pe role :lol:
|
O plimbare cu rolele ? Eu as arde-o cu skiurile daca ar fi iarna si apa de pe sosea ar ingheta :lol:
|
Poza reprezinta faleza din Galati. Este un drum excelentca si suprafata si calitate, dar este in panta... sau rampa...(depinde de unde vy). Pe 400m se poate face ceva... o spun din propria experienta
|
ah mancatzi`as .. zoli .. s`a ridicat paru pe mine :D pfiuuuu aooooleooo exista asa ceva :D nush cred k nu \"m`as da \" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: e pe draq nebun sa fiis a nu profitzi :D
|
zolia ne spune subtil cat de buna ar fi strada pt o liniutza ceva
|
Pentru liniutze ziceti? E marfa, garantez.
Oricum, daca vine cineva de la LR poate sa observe traseul cu un ochi pertinent si sa-si dea cu parerea. Faleza nu are cum s-o rateze, si mie (si nu cred ca sunt singurul) mi-ar face enorma placere sa vad ca se organizeaza ceva in Galati, masini sunt, plus ce mai vine de afara.... :D Fac o provocare pentru cei de la LR: veniti fratilor la Galati, sunt doua trasee perfecte pentru liniutze: faleza si drumul spre Vanatori, in zona Metro. Be my guests, and ask for support: [email protected] |
Presupun ca poza aia e facut pe Calea Calarasilor :) Noapte de noapte sunt in zona.. ce ar fi sa ne familiarizam si noi cu baietii de la 4tuning? Nu mi se pare greu? Hey, brailenii ce fac? Dorm ?
|
e pe faleza...
cand merg in gl, mereu o fac cu motorul... e usor de inchis, nu e artera vitala, dar e in curbe si pante singura portiune dreapta, si foarte usor in coborarre e cea de la restaurantul pescarul, parca ii zice, pana la elice si e de 390m aprox, masurat de mine dar, cu bunavointa, merge |
io sunt din galatzi shi va spun ca faleza e perfect intretzinuta fara fir de groapa>>e super ptr liniutze :D .Iar noaptea nu prea sunt mashini.Shi cred ca e mai mult spatiu nu numai 400 m :roll: dar nu ma bag ca nu am masurat :D . :wink:
|
noaptea sunt masini care se intrec dar mai des este politia shi nu se poate face nimic
|
dap e shi politie dar cu o tura de recunostere inainte cred ca se poate evita .... parerea mea :twisted: daca s-ar organiza ceva legal ar fi super ...
Ar fi relativ accesibil si pt cei din Bucuresti si Cta ( cam 2 ore de mers cu masina )... restul oraselor .... eh .. nu poti sa ii multumesti pe toti :p |
pai hai mah,ce mai asteptatzi?facetzi niste drumuri pe la politie ca sa aranjati de o legala :lol:
|
pai sincer va ajtept in galati :peace: ..faza e ca nu e nici un club in galati si ashea ca cine plm aranjeaza totul ?:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:01. |
- Copyright 2026 4Tuning