![]() |
Proiect Buggy o combinatie intre dune si extreme
Salut sunt interesat sa ma apuc de un buggy o combinatie intre un dune buggy si un extreme buggy.
M-am decis sa fac acest post pt a primi sfaturi si sper ca o sa reusesc sa continui proiectu si am sa pun si poze de-a lungul lui. Eu m-am decis ca masina de baza de la care o sa incep sa fie un Bmw 316i urs...din germania o iau cu 300-400 de euro...pe care vreau sa o dezmembrez sa ii vand toata caroseria si sasiul si sa pastrez de la ea partile tehnice. Buggy-ul va avea sasiul construit in jurul motorului si al puntilor si va avea 2 locuri cu motorul amplasat in fata.... Eu sunt din Bucuresti si locuiesc la bloc daca nu gasesc un garaj lucrarea v-a avea loc in localitatea Dudesti asta este cel mai mare inconvenient. Astept pareri pro si contra si sunt deschis oricarui ajutor. |
Re: Proiect Buggy o combinatie intre dune si extreme
In primul lucru pune motorul in spate, asta asa ca un sfat prietenesc.
|
da dar ce masina sa folosesc atunci ??? ceva cu motor longitudinal si cutie care sa aibe planetare egale...daca stiti vro masina asa puteti sa imi spuneti
|
Quote:
a fost chiar o emisiune pe discovery cu un astfel de proiect... emisiunea aceea de cumpara masini, le reconditioneaza si dupa le vinde... poate o gasesti si te inspiri din ea... bafta la proiect.. |
sper sa fie un link util: https://www.youtube.com/watch?v=1z87rP4mH7o
|
Stiu emisiunea si am indragit-o foarte mult....Vw broscuta...hmmm este o idee numai ca sunt rare si foarte scumpe...si pe deasupra motorul nu este destul de puternic
|
3 Attachment(s)
Salut. Sunt si eu la constructia unui buggy dintr-o buburuza. Accept orice sugestie.
|
De exemplu din ce sa fac rezervorul de benzina?O butelie este cam grea.:confused:
|
motor de olcit, pusesera niste baieti mai demult.
|
rezervorul il iai de la o masina mica gen tico, daca e de plastic, asta nu stiu sigur.
ca nu ai nevoie de multi litri. si ca un sfat, un motor de 1.2-1.4 litri cred ca e de ajuns, dac nu si prea mare,cum zicea colegu mai sus unul de olcit de 1.1 boxer |
Mersi frumos.E o idee buna sa pun un rezervor de plastic. Sa vad daca gasesc unul.cat despre motor este original de broscuta,luat da pe un sistem de stingere incendii cu pompa de apa,este vechi dar poti vedea urmele de la alezor in camasi deci este foarte bun.
|
2 Attachment(s)
Mi-au sosit si scaunele.
|
Ceva in genul la al tau vreau sa fac si eu...griffo_maniacu e id-ul meu da-mi add si vb mai multe
|
Frumoase scaune. Pt motor cea mai buna solutie este unul de motocicleta.Cel putin asta am vazut cel mai des ca se foloseste la swapuri ( si un astfel de gand am si eu)...in rest...succes. :)
|
era u8n ungur nebun de pusese un motor de audi v12. am mai vazut cu motor de golf de 1.8 si vb celui de mai sus unul de motorisca
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
- Copyright 2026 4Tuning