Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea MINI (https://forum.4tuning.ro/582-masina-mea-mini.html)
-   -   Mini Cooper S (https://forum.4tuning.ro/582-masina-mea-mini/105521-mini-cooper.html)

iovivali 21-01-09 23:47

Mini Cooper S

1 Attachment(s)
Cu multumirile de rigoare lui blazeyblaze care a initiat si o sectiune pentru Mini Cooper,chiar daca sunt constient ca sunt putini fani ai acestei bestiute am sa incerc totusi sa-mi prezint "jucaria". :)) S-a nascut in decembrie 2003 cu 163 de caluti sub capota,rosie cu plafon alb+trapa panoramica cu dotari decente.Am cumparat-o in dorinta de a-mi satisface o pasiune mai veche pentru aceasta marca...Poate ca nu as fi luat aceasta masina daca nu m-as fi rasturnat cu vechea masina (Ford Fiesta ST),CASCO sa traiasca :)) Pe parcus am sa fac o descriere mai detaliata a bestiei...Toate cele bune.

madutz2006 22-01-09 23:14

Re: Mini Cooper S

Quote:

Originally Posted by iovivali (Post 2000101)
Cu multumirile de rigoare lui blazeyblaze care a initiat si o sectiune pentru Mini Cooper,chiar daca sunt constient ca sunt putini fani ai acestei bestiute am sa incerc totusi sa-mi prezint "jucaria". :)) S-a nascut in decembrie 2003 cu 163 de caluti sub capota,rosie cu plafon alb+trapa panoramica cu dotari decente.Am cumparat-o in dorinta de a-mi satisface o pasiune mai veche pentru aceasta marca...Poate ca nu as fi luat aceasta masina daca nu m-as fi rasturnat cu vechea masina (Ford Fiesta ST),CASCO sa traiasca :)) Pe parcus am sa fac o descriere mai detaliata a bestiei...Toate cele bune.

frumoasa masina.. sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute !!!
ce planuri ai cu ea?

iovivali 23-01-09 06:52

Merci mult madutz2006.Am ceva planuri,dar inca sunt nehotarat.Sa vina primavara... :))

DarkSun 23-01-09 08:35

Foarte tare masinuta! Sunt sooper fan MINI, am si eu o dasta mica dar nu e cooper S din pacate :( Sa o stapanesti sanatos!

blowwind 23-01-09 09:20

sa`ti traiasca jucaria cascadorule :D:D iti fac un casco ? :D just in case ?:)) :D

FastBoy 23-01-09 13:55

Quote:

o masina marfa, cu cea mai potrivita culoare cred eu, poate o sa ne pui si poze de la interior si daca ai ceva planuri, ceva upgrade uri

numai bine

iovivali 23-01-09 14:05

Merci DarkSun.Hai ca ai fost tare blowwind :) oricum vorbim.FastBoy ai dreptate legat de culoarea masinii,cu modificarile inca sunt in stadiu de proiect. :)

DarkSun 23-01-09 20:28

Quote:

Originally Posted by FastBoy (Post 2004000)
o masina marfa, cu cea mai potrivita culoare cred eu, poate o sa ne pui si poze de la interior si daca ai ceva planuri, ceva upgrade uri

numai bine

Cea mai tare culoare pe MINi a fost "Solid Gold" editie limitata pe cooper cabrio 2004 - 2005.:twisted:

iovivali 24-01-09 06:33

Legat de culoare este o chestie care tine de preferinte. ;)

iovivali 31-01-09 14:02

7 Attachment(s)
poze facute in timp ce zaceam la semafor :)

DarkSun 31-01-09 16:41

Ce tare e machetuta aia :) E burago cumva ?

Ce imi place ca ai volanul sport.De ce nu iti pui crom inauntru? Arata sooper si nu e scump!

iovivali 31-01-09 23:42

Imi place pachetul crom,dar nu am avut timp sa caut... :( Ai tu pe cineva care aduce? Macheta am cumparat-o din Gima. :)

DarkSun 01-02-09 12:15

Pai se gaseste la BMW original. Te duce undeva la 5 milioane toate piesele. Daca nu te descurci sa-l pui suna-ma am desfacut cam tot inaintru la masina, de la usi pana la bord si scaune! :D

p3rv3r5ul 08-02-09 13:18

Quote:

esti si fan "cheile gradistei" :D foarte interesanta masina...ma baga la idei

iovivali 08-02-09 15:02

Imi place muntele,dar in special "acele de par". :)

All times are GMT +2. The time now is 07:22.

- Copyright 2026 4Tuning