Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Drift sau joaca controlata? (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/105480-drift-joaca-controlata.html)

sonyc_me 21-01-09 18:40

Drift sau joaca controlata?

Ma gandeam , in zilele de condus prin oras, pe unde mai pot sa trag si eu o frana de mana in timpul zilei sau na seara, asa vre-o cateva minute sa ma potolesc, la evenimente nu prea merge ca ai tendintza sa rupi masina, dar e bine:), acuma ca vine primavara si sa speram ca va fi uscat unde ne putem da cu masinile fara sa deranjam tracicul sau sa speriem pietoni etc.?

ZyZ 21-01-09 19:02

Re: Drift sau joaca controlata

Asta se discuta intr-un cadru mai restrans, pentru ca pe forum mai stau si greierasii ;) Sunt prea putine locuri, si se populeaza pana la urma si alea cu "piloti" care s-au plictisit de spart in figuri in rond.

sonyc_me 21-01-09 19:07

da la fundatie am vazut o multime care era sa si-o ia, ba cu pietoni sau altceva/

ocaruntu 21-01-09 22:41

eu abia astept sa'l vad pe zyz cu bemvu cum trage frana de mana >:)

ocaruntu 22-01-09 05:40

off-topic pt cel ce nu a inteles si pt avertisment :-?:boxing: : "DOH ....""
on-topic: cine ma invata si pe mine sa fac drifte ?

raduku988 22-01-09 06:43

vezi ovidiu tiai gasit profesorul:)):lol::D=)))... si nu se raspunde cu DOH se raspunde Yes D.K.:D:D

sonyc_me 22-01-09 07:00

na eu ziceam , in cazul majoritatii care au tractiune pe fata, normal ca cu o tractiune puternica pe spate nu este necesar frana de mana.

ca si diferente ce model de bmw merge mai bine dintre: 320 i si 320 d, privind si consumul, si 320 d se poate juca?!

ocaruntu 22-01-09 11:46

tot 150 CP are ... sigur ca te poti juca ... pentru inceput cu cat mai putini cu atat mai bine pt sofer.
singura chestie e ca omori diesel-ul la asa ceva ...

dar cu siguranta te joci mai lejer cu un 320i ... cazul meu =p~

CRyS` 22-01-09 16:47

Quote:

Drift sau joaca controlata?
Nu deviati! Aveti CAFENEAUA unde puteti discuta orice in limita bunului simt!

Multumesc!

sonyc_me 23-01-09 19:04

ca si idee, pt ce naiba s-o mai montat la bmw-uri frana de mana?!!!

raduku988 23-01-09 19:10

Quote:

Originally Posted by sonyc_me (Post 2004842)
ca si idee, pt ce naiba s-o mai montat la bmw-uri frana de mana?!!!

pentru a parca masina ca si orice alta frana de mana pusa vreodata p o masina ... ... ca frana de mana p care sa scrie ca specificatie de fabrica pentru drift ink nu am vazut

sonyc_me 23-01-09 19:15

deobicei stiu ca e bine sa stea masina in viteza, dar ai dreptate cu caracteristica franei de mana.

bakal 27-01-09 17:58

Re: Drift sau joaca controlata?

sonic, sa stii ca una din tehnicile de initiere a driftului, este folosirea franei de mana..

sonyc_me 27-01-09 19:06

in sfarsit cineva care ma aproba, deobicei drifturile sau orice scartz de roti nu este specificat ca fiind bun pentru masina, deci ceva legat de asta n-o sa gasim vre-odata in specificatiile din cartea masinii:P

bakal 27-01-09 22:27

bine, acum sa nu crezi ca producatorii pun frana de mana sa ne jucam noi cu ea, ea are rol de a imobiliza masina cat timp stationeaza... iar frana de mana care se foloseste in drift sau raliu, de obicei e una modificata, hidraul;ica si care rezista la mai multe chinuri decat una obisnuita....

All times are GMT +2. The time now is 06:05.

- Copyright 2026 4Tuning