![]() |
B-12-TAZ
cine stie ceva despre acest urs ? ma interesa sa-l restaurez dar vreau o baza cat de cat ok... cat despre acte proprietarul sustine ca sunt ok mai putin taxele...
astept opinii.momentan masina arata foarte urat..nici motorul nu este legat la instalatie electrica.. |
Re: B-12-TAZ
sal ... stiu masina...ma interesa pe mn acum ceva timp s-o cumpar ! ai foarteee mult de bagat in ea .....adika cred ca stii...actele sunt in regula ? sa te interesezi mai bine dinainte ca dupa aceea e prea tarziu ...
|
necesita prea multi bani si timp.prefer ceva inmatriculat si functional.topic inchis
|
O MARE COAJA. :P
|
O sa iau eu masina aia ... si nu este chiar asa o foarte mare coaja ;) tinand cont de banii care Ii vrea pe ea , cu cateva sute o repari si sa nu uitam este si buna la acte :D , am fost azi si am vazut-o .
|
heh :) ai dreptate poate te incanta pretul (nici nu stiu care e) dar am mai vazut masina si e intr-o stare nasoala zic eu, o reparatie capitala, tinichigerie, vopsitorie defibrare :)) nu prea sunt cateva sute:) bafta cu ea sa-i faci topic.
|
Quote:
Multumesc pentru urare . |
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning