![]() |
Cazare . Unde , cit , ce conditii ...
A-si vrea sa ajung si eu la mare dar nu am stabilit nimic de cazare .
Stiti pe unde gasim mai ieftin si mai bine ?? :D Constantenilor , voua ma adresez in general.. P.S. Suntem 4 persoane |
La gazde...in gara...si nu numai :wink:
Sau la hotel la mine daca mai sunt locuri...dar nu ma intreba ce hotel k nu stiu :oops: . Iti spun sambata cand ajung :D |
Hotelul unde am facut rezervare e de 2 stele, e in Neptun si camera e 370ooo - parter sau 470ooo - etaj. Sunt camere cu doua paturi.
|
Hmm..Cum se numeste hotelul cosmina?..ca si noi o sa stam in neptun..! :wink:
|
Pai am vb cu Syncro...ne intalnim noi cumva... :wink:
|
www.paradiseinn.ro daca va intereseaza cazare -400 000 camera cu 2 locuri. Da-ti un tel inainte sa vedem dacamai sunt locuri.
|
Pai..cum zicea si Bogdan...nu ne mai amintim...avem biletul acasa... :oops: Din cate am intrebat noi, ei mai au acolo locuri! Maine va va spune Bogdan(Sha) sigur numele hotelui. Voi da si eu tel la agentie sa vedem cate camere mai au, ok?
|
majoritatea ne cazam in neptun.in cazul in care nu gasim/gasiti locuri in neptun,jupiter si olimp sunt la doi pasi...preturile nu sunt kiar asa mari de 1 mai...
|
Intradevar nu sunt mari .
Singura problema ar fi daca nu am mai gasi locuri libere . Dar fii 1 mai nu cred sa fie atit de aglomerat... |
stie cineva ceva de o camera prin jupiter...
pls.... ajung simbata seara.... |
am inteles ca in neptun la hotel unde`s synkro si toti... e 650 cameras
sau ceva de genul asta :(( habar nu am pe nude o sa dorm!! |
Hotel Midia(parca) si nu e 65o ci 27o/37o camera :wink:
|
nu va facetzi probleme k gasitzi cazare .. mah ... !!! sunt d`astia care ofera cazare la case gazde .. alea alea .. voi sa avetzi banu pregatit k sunt conditzii super ... so .. daca nu ... ne zicetzi si va luam la noi acasa .. !!! :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning