Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   EDAG Light Car Concept debuteaza la Geneva (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/105397-edag-light-car-concept-debuteaza-geneva.html)

boy_wonder 21-01-09 10:13

EDAG Light Car Concept debuteaza la Geneva

3 Attachment(s)
EDAG a anuntat astazi ca va prezenta in luna martie la Salonul Auto de la Detroit un nou concept, denumit Light Car - Open Source. Din punct de vedere al dimensiunilor, noul concept masoara 4 metri in lungime si 1.70 metri in latime in timp ce ampatamentul este de 2.90 metri. Conceptul este propulsat de patru motoare electrice montate in fiecare roata si beneficiaza de o autonomie de pana la 150 km. Desigur, ca mai toate conceptele noi, si acesta vine echipat cu LED-uri.

dem_fuzl 21-01-09 12:05

Re: EDAG Light Car Concept debuteaza la Geneva

arata mijto, zic io. dar parca autonomia e cam mica.... si da, leduri, ca ledurile consuma f putin fata de un bec .......... si daca tot e o masina ecologica/economica, are leduri, ca sa consume cat mai putin ...

marian_tgv 21-01-09 18:17

acceptabila...nu ma da pe spate :)

R0b3r71n0 21-01-09 19:06

urasc masinile astea eco ... tot mai bun e un v8 .. cat sa ocrotesti si natura asta ...

Evoluzione 21-01-09 20:02

Nu'mi place clasa mica dar E-Dag chiar a reusit masinuta asta :D

SERJAN 21-01-09 21:27

e doar un concept....si atat. restul vise... deocamdata

getedoi 22-01-09 09:16

Quote:

Originally Posted by dem_fuzl (Post 1998187)
arata mijto, zic io. dar parca autonomia e cam mica.... si da, leduri, ca ledurile consuma f putin fata de un bec .......... si daca tot e o masina ecologica/economica, are leduri, ca sa consume cat mai putin ...

poate pare mica autonomia, dar eu zic ca, fiind masina de oras, majoritatea nu o sa circule mai mult de 150km pe zi cu ea. cred ca 150km ii mai mult decat suficient

Cumnatu 22-01-09 09:54

Zici ca e copilul atomic nascut din Civic tata si Smart mama.

ulyse 22-01-09 13:33

nush prea multe despre marca asta poate sa posteze cineva mai multe detalii despre ea

marcelcrisan 23-01-09 15:26

Quote:

Originally Posted by getedoi (Post 2000550)
poate pare mica autonomia, dar eu zic ca, fiind masina de oras, majoritatea nu o sa circule mai mult de 150km pe zi cu ea. cred ca 150km ii mai mult decat suficient

sunt si eu deacord intr-un oras de provincie poate faci 150km intr-o sapatamana si pui masina in weekend la incarcat ca vechile telefoane(ca astea noi tin doar in vis)

SnowMan 25-01-09 17:45

[QUOTE=marian_tgv;1999123]acceptabila...nu ma da pe spate :)[/QUOT
periculose masinile astea care te dau pe spate, sa nu iti rupi ceva :)

Cat despre masina,are o autonomie f buna comparativ cu alte modele electrice, in schimb, 4 motoare electrice, in cazul in care se strica unul , hm...

TRX 26-01-09 07:54

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1997884)
Desigur, ca mai toate conceptele noi, si acesta vine echipat cu LED-uri.

Nice touch :)) :twisted:

Personal, o gasesc prea ... spatiala...

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning