![]() |
dane289-3ds max 9 beginner
1 Attachment(s)
o lucrare facuta acum cateva zile.
C&C o sa revin si cu altele |
Re: dane289-3ds max 9 beginner
2 Attachment(s)
scuzati pt arhiva de mai sus...da nu a mstiut cum sa le pun:|
|
dragutza :P..dar mai ai destul de mult de munca la ea ;)
|
ceva sfaturi?
|
pai pentru inceput...ar trebui sa pui mult accentul pe modelare.ai multe greseli acolo....dupa ce inveti orice smecherie....inveti sa faci perfect..abia atunci te apuci sa experimentezi randari ;)
baga niste wire sa vedem ;) |
1 Attachment(s)
wire....
|
deci? nimeni nimic.....hai ziceti ce as putea sa schimb....sa refac....orice......
|
pai lucrarea ta e buna numai ca tre sa mai exersezi e buna lucrarea asta pentru inceput bafta in continoare:-)
|
3 Attachment(s)
cu mici modificari....
|
Bravo masina mi se pare destul de buna, am observat insa la parbriz(stanga sus) si la luneta(dreapta sus) ca nu se imbina perfect cu restul caroseriei, in rest mi se pare destul de reusita masina. Asta am zis din punct de vedere al unui incepator. Daca nu te deranjeaza te rog spune-mi si mie cum ai inceput sa lucrezi in 3ds cu tutorialuri, te-a invatat cineva? incerc si eu de ceva timp dar nu imi iese decat 50-60% dintr-o masina ma pierd pe drum din pacate....multa bafta in continuare si la cat mai multe lucrari!
|
pai prima data am facut tut din max.....si apoi de pe net tut mai simple....abia apoi mam apucat de masini
|
nice car
daca ai de gand sa umplii toate topicurile cu posturi aiurea de genul asta sa sti ca nu dureaza mult sa iti iei infractiune si usor usor ban. |
merge...pentru un incepator:d...imi place textura stopurilor...si jentile..dar mai detaliazo si tu unpic:D..in caz ca mai lucrezi la ea :rolleyes2:
|
7 Attachment(s)
am pus pozle si aici....scena outside e modelata...
|
marfa masina
am vazut-o si la 4tuning days |
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning