![]() |
GP Limo - Masina de curse cu 7 locuri
8 Attachment(s)
Fanii masinilor de curse au la ce visa acum: o limuzina GP cu 7 locuri. Aceasta idee apartine canadianului Mike Pettipas si, pentru a o pune in practica, a lucrat la ea mai bine de 15 ani. Mai mult de atat, canadianul din povestea noastra are visuri marete pentru aceasta.. limuzina: doreste sa doboare recordul de viteza al lui Bugatti Veyron si sa atinga 300 mph (aprox. 483 km/h)! Deci, se pare ca vom mai auzi de aceasta creatie spectaculoasa. Poate o vom vedea si pe strada, deoarece (aproape) nimic nu mai poate fi considerat imposibil in ziua de astazi, nu-i asa?
|
Re: GP Limo - Masina de curse cu 7 locuri
interesant :))
dar complet inutila...si nu stiu daca va ajunge vreodata la viteza aia |
sincer e prea de tot :|... cu 7 locuri :| si sa intreaca la viteza pe Bugatti Veyron
|
o porcarie :|
|
nu arata cine stie ce.. dar cred ca e o mare caterinca.. cu inca 6 in spate:)) un fel de montagne russe pe strazi:))
|
Interesanta ideea...dar total nepractica! :???:
Incap in ea, cati oameni incap in MCV! :lol: |
Eu unul nu m-as urca in asa ceva nici sa ma plateasca. Pentru senzatii tari de genul ala prefer un roller coaster. Este mult mai sigur si adrenalina este garantata. In plus, arata hilar.
|
daca ar vedea vecinu meu dracia asta ar zice :" ce futre" :))))
|
Arata ca dracu, si nu cred ca ar putea vreodata sa atinga 300 de mile, poate sa ii puna vreun Rolls(cu reactie) pe ea... Dar ciudat..nu am mai vazut masina de Grand Prix cu faruri si semnalizari... Cred ca si acolo pe pista trebuie sa te asiguri si sa semnalizezi nu?! :D
|
asa ceva inca n-am vazut dar e incredibil!ganditi-va ce interesanta a senzatia cand ia o curba cu vreo 200:)
|
Cei mai castigati sunt pasagerii din spate, de langa motor. :)
|
uimitor....dar la c util?mai mult de panarama si bagare in seama....:lol:
|
A incercat sa copieze MCV sau care a fost ideea ... oriqm pt munca depusa si bani bagati merita toate respectele ... interestant proiect
|
oameni si oameni...ma intreb ce motor are..
|
fiecare cu nebuniile lui, cu toate ca e de apreciat proiectul pt munca si banii investiti mie personal mi se pare o porcarie
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning