![]() |
Kit turbo de la South Side Performance pentru GT-R
7 Attachment(s)
Daca cei 485 de cai putere dezvoltati de noul Nissan GT-R nu sunt destui, atunci este bine de stiut ca tunerul american South Side Performance a dezvoltat un kit turbo capabil sa mareasca puterea motorului V6 pana la 820 cai putere. Pentru a ajunge la aceasta valoare, cei de la South Side Performance au modificat mecanismul intern de functionare al turbinelor si au montat un compresor din aluminiu, capabil de 32 psi. Pretul acestei imbunatatiri este de 6.499 dolari (cu turbinele clientului), iar timpul necesar modificarilor este de aproximativ o saptamana.
|
Re: Kit turbo de la South Side Performance pentru GT-R
dar oare va rezista transmisia standard pentru 820 cp
|
normal ca nu :D dupa transmisie mai treb si niste anvelope
|
Foarte tare:D:D...aproape dublata puterea motorului dar cred ca au schimbat multe componente din cele stock parerea mea ca nu ar fi rezistat mai ales cutia
|
Quote:
oricum e curios cat de mult au reusit sa scoata dintr-un v6 |
Quote:
|
6mii si ceva cu TURBINELE CLIENTULUI .... care turbine, nu se stie. dar probabil unele f mari, potrivite ptr masina asta. care nu costa nici alea chiar putin. deci cred ca pe la 10-poate chiar 15 mii de dolari se ridica totul ..
|
nu prietene...le dai turbinele de serie lor si ti le modifica ei...la banii astia e pomana iar unii se intreaba daca tine transmisia...nu tine dar la 6500 de parai te astepti sa-ti dea cutie si diffuri noi si 800cp?
|
E rezonabil kitul. Masina sa o avem doar.
|
mas multumi... cu un GT-R stock da mai adminteni si cu un asemenea kit turbo:X:X:X
|
bestie curata !
|
Inca un Kit de putere fara rost pt. GTR,Pai transmisia lui GTR abia rezista stock daramite cu extra putere,nissan a fost dat in judecata de foarte multi posesori dupa ce le-a cedat transmisia iar firma nissan nu ofera garantie.Transmisia lui GTR noua costa 20 de mii de dolari tocmai din aceasta cauza s-a iscat ditamai scandalul in state:(min 6)
http://uk.youtube.com/watch?v=qqyEjM...ext=1&index=12 |
Quote:
|
ca sa citez din clasici in viata:
"legat de prima parte imi.........." spun parerea - kitul de la SSP promite sa sustina pana la 820 cp din punct de vedere al turbinelor - dar mai sunt multe de facut ca restul sa sustina. .......cat despre transmisie - problema transmisiei este rezolvata integral - exista un kit de la PPG care costa ~ 8.000 USD si tine si + 800 cp si deci nu mai este necesara o transmisie noua de 20.000 USD - http://www.gtrblog.com/index.php/200...san-r35?blog=4 ......nu transmisia este problema acum ci abreiajul - la care de altfel tot firma SSP lucreaza de ceva vreme si se apropie de adevar - http://www.gtrblog.com/index.php/200...on-upgr?blog=4 ....si daca tot se rezolva transmisia si ambreajul sa se rezolve si diferentialul in realitate - astazi- variante modificate de GTR - STABILE SI ECHILIBRATE - din toate punctele de vedere exista doar la pragul de maxim 650 - 680 cp. in orice caz variante de peste 800 cp vor aparea in urmatoarele 6 luni iar pragul de 1.000 cp va fi atins sau depasit anul asta - sunt foarte multe firme din Japonia, USA si Australia care lucreaza la masina asta zi de zi - rezultatele trebuie sa apara. PS sincer daca tot este sa vorbim despre turbo - eu astept sa apara ceva de la HKS - deja se lucreaza in Japonia - si din cate am citit va fi un kit complet cum a fost si HKS GT570 Racing Package |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning