![]() |
E36 - IF 01 NSL
6 Attachment(s)
MASINA ME A.
motor m50b25 galerie turbo SPA turbina SPA garnitura chiuloasa MLS prezoane ARP injectoare 550cc pompa bezina 255lh radiator ulei MOCAL ambreiaj ceramica cutie m3 dif 3.15 roll bar wichers scaune sparco volan sparco exterior kit m3 e36 suspensie FAST (racing nik) discuri frana tarox+placute si conducte bari intre amortizoare fata + spate wichers ceasuri STACK temp ulei.temp apa,boost .afr AEM soft RBN (rabane) |
Re: E 36 . IF 01 NSL
8 Attachment(s)
|
Re: E36 - IF 01 NSL
1 Attachment(s)
te`ai hotarat in sfarsit sa ne arati si nou ce ai facut cu masina. felicitarile mele
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte tare pisika!!!!!! una drintre cele mai tari din Ro dupa parerea mea. abia astept sa o vd la treaba cu motoru asta :D
|
Frumoasa matza , cam cati CP are cu tot cu turbo ?
|
Un proiect reusit si unic , care a aratat ce poate de fiecare data cand a avut ocazia.Bravo,ai toata admiratia si respectul meu pentru pasiunea,timpul si banii depusi...
PS: Keep up the good work! |
11 Attachment(s)
In primul rand felicitari pt masina si mai ales pt munca depusa...masina este superba mai ales motorul trage super....! felicitari inca o data!
PS: Pun si eu niste poze sper ca nu se supara nimeni! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Suberba masina...........masina a fost si de vanzare la buzau:D:D:D::D:D....dar daca nu a vrut-o nimeni:D:D::D:D:D:D:D:si era si ieftina:D
|
tare masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
Quote:
|
Pentru mine, reprezinta cel mai reusit bmw E36 din RO. De ce ? :
1. Foarte frumos aranajata la interior si exterior, curata !, fara exagerari incat sa iasa din tiparul original. 2. Referitor la modificarile aduse la partea tehnica, s-a tinut cont nu doar de motor, ci si de frane si suspensie, roll cage, iar cu toate ca are un intercooler masiv, are bara pe fata. |
1 Attachment(s)
boost controller
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning