Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Tigara electronica (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/105153-tigara-electronica.html)

ESPinoza 19-01-09 18:28

Tigara electronica

am vazut acu vreo 2 saptamani in omv`uri tigari electronice si de atunci tot ma gandesc daca sa`mi cumpar sau nu. setul contine o tiagara electronica cu 2 acumulatoare si un set din ala de rezerve cu nicotina. costa 350 de lei, adica atat costa cand m`am uitat eu.

vreau sa stiu daca este cineva care a cumparat si ce parere are?
cel mai mult ma intereseaza daca il pot inlocui cu tigarile traditionale?
cel mai mare atu cred ca e faptul ca poti fuma oriunde chiar daca fumatul e interzis deoarece nu scoate fum ci doar aburi.

oricum astept pareri.

KoKozula 21-01-09 16:47

Re: Tigara Electronica.

cel mai tare atu e ca cica e sanatos.

Noh m-o palit curiozitatea. :D

Cat tine un cartus din ala ? ca cica e mai ieftin decat o tigara normala :D iar un cartus e 5 lei. Te tine o zi ? e similarul unui pachet pe zi ? sau cum.

Sounds cool .. te intreaba cineva... ce faci ? A... imi instalez tigara... amu mi-o bag pe USB =))

turb0 21-01-09 18:10

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1993881)
setul contine o tiagara electronica cu 2 acumulatoare si un set din ala de rezerve cu nicotina. costa 350 de lei, adica atat costa cand m`am uitat eu.

oricum astept pareri.

3, 5 mil ?!:shock: sau 35 lei :lol:

cryssl 21-01-09 18:27

Am cautat pe google si am gasit ca exceptand nicotina este complet sanatoasa..adica nu are nici un compus chimic daunator..si ca se poate folosi in spatiile publice..nu scoate fum ci are doar un led ce imita capul care arde.. si mai aveau acolo pe banner

FUMEAZA SANATOS :))

3,5 mill :)

vreau sa o vad si pe asta

ERY 22-01-09 12:33

Am avut si eu ...ruyan parca ii spunea...si-a facut efectul un timp....ideea e cu timpul sa renunti si la ea...cred ca o sa imi cumpar una iar....vezi ca eu am luato de pe un site....are multe modele, are si pipe....da un search cu ruyan pe net si gasesti un site din Romania.
Am dat vreo 5 milioane pe ea acum...un jumate...sau ceva de genu..:)

DTH 22-01-09 16:25

Eu am cautat de mi-a venit rau si la Petrom , Omv , etc ... si n-am gasit :-<

cryssl 22-01-09 20:22

nu neaparat trebuie sa gasesti in benzinarii....

iti recomand sa cauti si la magazinele de specialitate care comercializeaza tigari/trabucuri brichete si alte chesti de fumat :)) :D posibil sa gasesti

22VIN 22-01-09 20:24

nu vreau asa ceva, pentru ca daca mi s-ar intampla (si sigur s-ar intampla) sa am pofta mare de o tigara si sa se descarce bateria, o fac bucatele imediat, si imi pare rau de bani dupa aia

ESPinoza 22-01-09 20:43

dar daca cand fumezi la volan de exemplu dupa cateva fumuri o arunci pe geam? :))
ERY stii cumva daca se defecteaza? adica totusi e un dispozitiv electric,,,

cryssl 22-01-09 20:51

Virgula ESP :))))

Acest dispozitiv dupa parerea mea este ceva care sa iti scoata obiceiul de a
Aprinde tigarea,scruma etc

Personal am fumat..momentan sunt in pauza..nu stiu pentru cat timp..dar sincer am fumat nu pentru ca ma simteam nu stiu cum..ci pentru ca imi placea cand aprindeam/scrumam si toate chestiile pe care aceasta tigare ti le restrictioneaza :D acu nah fiecare ce vrea de la acest viciu

de defectat sigur ca se defecteaza.din cate am citit am vazut ca ti se ofera garantie..si depinde de unde cumperi..in unele pachete am vazut ca primesti 2 bucati din aceasta tigare..pentru ca daca ti se strica una..cat timp e la reparat sa o folosesti pe cealalta..si am mai citit ca piesele se comercializeaza si separat..gen daca ti sa stricat"filtru" poti sa cumperi doar "filtru"

Kent8 22-01-09 21:47

eu tot nu inteleg o treaba, toata lumea vrea, toata lumea fumeaza, DAR S-A LASAT CAREVA DE FUMAT?
asta ma intereseaza pe mine...am mai auzit prieteni care s-au lasat cu nicorette si ceaiuri si alte cele.
din cate am inteles nu`i bine ca te lasi dintr`o data...ii bine sa te lasi la fel cum te`ai apucat, treptat.
ceva poze cu tigara asta minune?
daca stau sa calculez ca dau in fiecare zi banii pe cel putin 2 pachete de tigari, cateo data si chiar 3x6.5ron is 20 ron in fiecare zii inmultit cu 30 de zile is 6 milioane.

deobicei imi cumpar un pachet dimienata, fumez xxx tigari, vine un preetn da-mi si mie, vine altul...da-mi si mie s-ao dus un pachet, fumez juamte din tigari apoi le arunc..sau se intampla cand trag 2-3 fumuri si o arunc.
ar fi o idee cu tigara asta electronica...dar o poza, ceva concret stie careva?

pHlow 23-01-09 00:10

1 Attachment(s)
Imaginea este luata de pe *********** si aparent costa 200 lei

cryssl 23-01-09 08:25

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 2002625)
eu tot nu inteleg o treaba, toata lumea vrea, toata lumea fumeaza, DAR S-A LASAT CAREVA DE FUMAT?
asta ma intereseaza pe mine...am mai auzit prieteni care s-au lasat cu nicorette si ceaiuri si alte cele.
din cate am inteles nu`i bine ca te lasi dintr`o data...ii bine sa te lasi la fel cum te`ai apucat, treptat.
ceva poze cu tigara asta minune?
daca stau sa calculez ca dau in fiecare zi banii pe cel putin 2 pachete de tigari, cateo data si chiar 3x6.5ron is 20 ron in fiecare zii inmultit cu 30 de zile is 6 milioane.

deobicei imi cumpar un pachet dimienata, fumez xxx tigari, vine un preetn da-mi si mie, vine altul...da-mi si mie s-ao dus un pachet, fumez juamte din tigari apoi le arunc..sau se intampla cand trag 2-3 fumuri si o arunc.
ar fi o idee cu tigara asta electronica...dar o poza, ceva concret stie careva?

nu stiu ..eu unul m'am lasat dintr;o data..pentru ca am avut o raceala la gat si nu puteam sa mai fumez...am avut ceva zile in care ma simteam aiurea dar acum nu am nici o problema..

22VIN 23-01-09 12:27

chestia cu lasatul treptat e o prostie. daca vrei sa te lasi, te lasi dintr-o data.

ERY 23-01-09 12:50

Nu are ce sa se strice...are o ordinarie de baterie ...e cam ca o lanterna ca sa zic asa (la a mea se aprindea capatul cand trageai din ea...exact ca la tigare)

All times are GMT +2. The time now is 12:07.

- Copyright 2026 4Tuning