![]() |
Primele schite cu Nissan 370Z Roadster
7 Attachment(s)
Constructorul japonez Nissan a inregistrat la oficiul european al marcilor primele schite cu viitorul 370Z Roadster, iar acestea au scapat pe internet.
La fel ca predecesorul sau, 350Z Roadster, versiunea decapotabila a noului Z va fi echipata cu un acoperis textil actionat electric. Bineinteles, noul 370Z Roadster va beneficia de aceiasi motorizare ca versiunea coupe, un V6 de 3.7 litri ce dezvolta 332 CP la 7.000 rpm si 365 Nm la 5.200 rpm. Transmisia va fi asigurata de o cutie de viteze manuala cu 6 trepte sau una automata cu 7. Noul Nissan 370Z Roadster va debuta cel mai probabil in luna aprilie, la Salonul Auto de la New York. |
Re: Primele schite cu Nissan 370Z Roadster
Sigur nu-s facute in paint de un copil turbat? :lol: :lol:
|
hm.........
|
incepe sa arate bine...
|
lol ce mazgaleli :)) asa arata schitele pe criza? :lol:
|
mie mi se pare ca modelul 370z in afara de performante nu prea are nimic....sincer nu mi place deloc exteriorul:???::???:
|
e cam ciudatel .. :D ..
|
astea is schite de nissan? pai frate si eu fac schite mai tari decat astea cand ma plictisesc si nu am ce face... cred ca ar fi cazul sa le trimit niste e-mail-uri cu vreo doua desene celor de la nissan...
|
Intradevar par niste schite facute doar asa in graba si mare lucru nu iti poti da seamna din ele!
|
acoperis textil :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ianinte sa sariti cu opiniile de artisti, v-ati gandit ca poate sunt niste schite depuse la oficiul pt patentari? de obicei astea mai apar in presa, si arata foarte similar cu ce a postat boy_wonder
|
Sau poate e un fel de TEASER... but no one thought about it... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:43. |
- Copyright 2026 4Tuning