![]() |
Usi electrice
Salut.
As vrea si eu sa stiu de unde pot cumpara 2 sisteme de usi electrice (pentru 2 usi..) Mai exact vreau sa renunt la incuietorile si manerele de la usi si nu stiu de unde sa cumpar tot ce trebuie pentru aceasta operatiune. Daca a montat cineva asa ceva pe dacie, il rog sa ma ajute cu niste sfaturi privind montarea lor :) si chiar si achizitionarea lor (daca se poate) |
Re: Usi electrice
Era ceva aici pe forum la 350 euro.
|
Salut Vitrina! 350 E si primesti o masina gratis (TDH) !
|
Quote:
Alte preturi ?! mai cunoaste cineva ? Si niste detalii privind modificarile usii (daca necesita modificari) cunoaste cineva ? |
Cum adica usi electrice ?? Adica sa se deschida din telecomanda de cheie??:D
|
Quote:
Quote:
... imi cer scuze daca nu se numesc "usi electrice" , eu asa stiu ca se numesc din moment ce deschiderea se face electric (prin telecomanda/motorash) nu mecanic (cheie). Sa ma corecteze cineva daca gresesc denumirea :up: |
Quote:
|
cannavaro ... eu cer detalii privind modificarile necesare si detalii despre produs, inainte sa cumpar ... nu ti se pare normal sa sti in ce te bagi ?!
Neavand prea mult habar despre sistemul asta, am deschis topic sa aflu. Daca e cineva dornic si binevoitor sa imi explice cat de cat ii multumesc sincer. Dar daca pentru unii orice cuvant costa .......... no comment. Bafta |
credeam ca te referi la usi gen RATB
|
sall...hai sa-ti zic eu in mare ce iti trebe...iti trebe sistemul de la DSN;DN sau Solenza...mai exact...cremaliera...broasca+cuiul...inchidere centralizata si alarma...;)intraba-l si tu pe B-11-AYG...
corectati-ma daca gresesc:rolleyes2 |
Quote:
|
vand tot ce trebuie...daca e cineva interesat PM
|
se poate face dintr-un sistem de inchidere cenralizata,iti mai treb si alarma...
|
De ce este nevoie pentru a construi un sistem de inchidere/deschidere din telecomanda?
Cat costa? Am nevoie pentru o masina cu 2usi. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning