Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EUROPENE (https://forum.4tuning.ro/400-europene.html)
-   -   trabant -ul lui Micu re & Tuning (https://forum.4tuning.ro/400-europene/104996-trabant-micu-re-and-tuning.html)

axel_unu2006 18-01-09 19:04

trabant -ul lui Micu re & Tuning

3 Attachment(s)
Am si eu un trabant nu prea stiu multe despre el , lam cumparta intro zi din 2008 prin septembrie si ai vrea sa si eu sa il Tunez ... am incercat sa imi fac eu niste idei ...
As vrea sa vad si parerile voaste :D

axel_unu2006 18-01-09 19:59

12 Attachment(s)
De aici am incepu sa il dezmebrez ..

florin_cars 18-01-09 20:30

Re: trabant -ul lui Micu re & Tuning

ohoooo, imi place ca te-ai pus pe bucatit, nu gluma :lol:
imi place ca mai toate masinile vechi de pe la noi au carlige de remorcare, numa' eu n-am avut atata noroc la masinile cu care am vrut sa trag, a trebuit sa tot cumpar la carlige :-P

vad ca e mult de peticit si eu tot sustin ideea unui GO-CART, iti vand eu motorul 2.0 V6 Turbo de 204CP si-l faci racheta cu sasiu fata cu tot :D:D
iti dau si roti de Al pe 15 la cadru ala cu motorul :twisted:

axel_unu2006 18-01-09 20:47

10 Attachment(s)
Aici am inceput sa il reconditionez :-)

Angel 5 18-01-09 21:00

Frumos, era destul de "macat" de rugina, din ce an e?

Tine-l aproape de stock, doar cateva elemente care sa il scoata in evidenta si e suficient. Daca incepi cu prize, cozi de rechin, cine stie ce capote, nu o sa dea bine si devine un kitsch si Trabi nu merita asa ceva :)

Bafta!

axel_unu2006 19-01-09 19:53

Quote:

Originally Posted by Angel 5 (Post 1991681)

Tine-l aproape de stock, doar cateva elemente care sa il scoata in evidenta si e suficient. Daca incepi cu prize, cozi de rechin, cine stie ce capote, nu o sa dea bine si devine un kitsch si Trabi nu merita asa ceva :)

Bafta!

Din 1984 apridere electronica ....
si daca vreau sa aduc ceva modificari doar niste bare si praguri doar ata :D nu vreau sa modific nimik la motor :D

axel_unu2006 19-01-09 19:54

Quote:

Originally Posted by Angel 5 (Post 1991681)

Bafta!

Si u ai Trabant :D? mar interesa niste piese :D

axel_unu2006 19-01-09 19:56

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1991593)
ohoooo, imi place ca te-ai pus pe bucatit, nu gluma :lol:
imi place ca mai toate masinile vechi de pe la noi au carlige de remorcare, numa' eu n-am avut atata noroc la masinile cu care am vrut sa trag, a trebuit sa tot cumpar la carlige :-P

vad ca e mult de peticit si eu tot sustin ideea unui GO-CART, iti vand eu motorul 2.0 V6 Turbo de 204CP si-l faci racheta cu sasiu fata cu tot :D:D
iti dau si roti de Al pe 15 la cadru ala cu motorul :twisted:

Nu stiu ,Florin ... as vrea sa il fac sa circul un an asa macar cu el:D

axel_unu2006 19-01-09 20:21

12 Attachment(s)
aproape gata pentru vopsit .. unele mici retusuri

St3FaN 19-01-09 20:36

Cam prafuit :d Glumesc ... bravo pt curajul de a te apuca de o masina care altii ar considera`o o ruginitura si nu ar da un ban pe ea. Prinde contur, bafta in continuare.

axel_unu2006 19-01-09 20:38

8 Attachment(s)
mici incidente :(
si mai am o problema la cuiul ponton ma poate ajuta cineva imi ramane deschis :(

traby 19-01-09 20:39

am vazut ca ai motoru l locul lui.de ce nu il scoti ca sa vopsesti si acolo si chiar geamurile ca sanu dai cu vopsea pe chedere.spor la treaba.

axel_unu2006 19-01-09 20:44

Quote:

Originally Posted by St3FaN (Post 1994306)
Cam prafuit :d Glumesc ... bravo pt curajul de a te apuca de o masina care altii ar considera`o o ruginitura si nu ar da un ban pe ea. Prinde contur, bafta in continuare.

ms :D am vazut ca si u ai un traby ;))?!? nu ai ceva piese sau sa ma ajuti cu niste sfaturi :D...mi-ar fi de mare folos

Angel 5 19-01-09 20:44

Quote:

Originally Posted by axel_unu2006 (Post 1994160)
Si u ai Trabant :D? mar interesa niste piese :D

Dap, nu se vede din semnatura? :D

Depinde ce piese vrei si cati bani vrei sa investesti, daca vrei noi sau reconditionate vezi aici daca te pot ajuta https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/100118-intermediez-cumpararea-piese-schimb-tuning-trabant.html . Daca nu, vezi ca se mai gasesc la magazinul din Rahova din Bucuresti :)

axel_unu2006 19-01-09 20:49

Quote:

Originally Posted by traby (Post 1994316)
am vazut ca ai motoru l locul lui.de ce nu il scoti ca sa vopsesti si acolo si chiar geamurile ca sanu dai cu vopsea pe chedere.spor la treaba.

poi la geamurile cred ca o sa le dau jos , dar la parbriz nu am cheder ca al meu este taiat...
Nu aveti care va cheder de trabant ... cred ca se potriveste si de pe spate :D?
Si despre motor nu prea sunt mare trabantis si nu as vrea sa fac ceva la motor :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 18:40.

- Copyright 2026 4Tuning