![]() |
renault 5 proiect
deci am ssi eu nijte probleme guysss....
|
Re: renault 5 proiect
Da...?
|
am nijte dubii...sa mam apuc de restaurarea...(e un cuvant moolt spus..pt ca nu e chiar asa de grava situatia);));)..renaultului meu 5..?sau banii care trebuiesc invesstiti sa ii srang si sa apelez tot la o frantuzoaica sau nemtoaica de generatie mai noua...convingeti-ma si pe mn sa ma apuc de treaba,,,:D:Ddeci?
|
pai ce planuri ai avea pt 5 ?
|
Quote:
|
pai si ce faci cu el ... dupa ce il reconditionezi ?
|
Il tine la naftalina!! am glumit
|
Quote:
:shock::shock::shock: osa vreau si un motor de r 19 daca o s apot lua...;))vreau multe dar...ma gandesc ca se investesc multi bani...si nu stiu ce alegeresa fac;) |
depinde ce vrei sa faci cu masina. cel mai bine ii sa mai ai o masina pe langa.r5 nu prea este masina de drum lung,din punctu meu de vedere.daca vrei sa o tii punete si fai tablaria,un motor de r19 de 75-90cp ii suficent daca nu cauti performante.Izoleazo bine de tot,fa-o sa nu bata nimic,gen haion,plastice si cred ca ii de ajuns.Eventual discurile de gtt pt o franare mai buna.toata chestia asta nu cred ca sari de 1000-1500e.
|
si daca nu... poate mi-o vinzi mie:D... ieftin:D
|
Pai acum serios , de ce ai mai cumparat masina daca nu esti hotarat, dar din moment ce ai luat-o cred ca ai ceva de gand cu ea
|
e de vanzare renaultul sau nu? :)
|
tati numai e de vanzare...asta datorita unor prieteni ai mei care m-au sfatuit sa o pastrez...si sa nu o vand..ah,si ce aproape am fost..:d
|
deci...ca pentru inceput as vrea si eu sa imi ziceti ce sa cumpar...si de la cine...(poate are benz...el are orice:))))nu?)
--frane de gtt sau de clio 1 --amortizoare sport+arcuri --macarale electrice Si nu in ultimul rand la cine sa ma duc pt ca sa imi scoata si mie bandourile si sa o aranjeze un pik pe acolo?pe sub ele???plzz help!!! |
in plan indepartat ar fi:
--motor 16 16v r19 sau clio 1 --alte scaune...de preferinta sport... A SI ERA SA UIT NEVOIE NEAPARAT DE 2 BUC OGLINDA RETROVIZOARE LA PRET REZONABIL PLZZZZZZZ.. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning