![]() |
va tin la curent si cu preturile la piese dupa cum leam schimbat
dupa cum spune anuntu renault 5 din 87
dotari : bord de gtt turbo volan mic trapa geamuri eletrice inchidere centralizata(trebuie doar pusa e cu telecomanda ) motor refacut complec bagat set motor de 1,4 carburator nou nout consum 5 la suta oras 7 pleope eleron pedale sport presuri sport merge impecabil cu o multime de piese de shimb . masina este inscrisa in romania MASINA ERA DE VANZARE PANA LA PRIMIREA UNEI OFERTE SE RESTAUREAZA . NU E URGENTTA VANZARE CA POATE NO DAU .:D |
Re: vand reno 5
pey ce noi vindem majina sau tu....daca nu zici pretu nu o sa ai nici clienti:D
|
pret pe masina cu tot cu piese de rezerva si sunt multiple 1400 euro dar astept si oferte de aceea pretul nu este batut in cuie
|
3 Attachment(s)
pret pe masina cu tot cu piese de rezerva si sunt multiple 1400 euro dar astept si oferte de aceea pretul nu este batut in cuie este flexibil depinde de cine stie sa precieze un r5 pus la punct si intretinut . las si la 1200 euro ultimu pret
am uitat sa mai specific ca are cd player jvs boze fata superbe plus dau si o statie magnat de 120 wat inca nam apucat so montez |
masina se da la oferta saptamana asta 1000 de euro sau hai la 950 cum e ia acuma in poza fara piesele de schimb . doar piese de schimb : disc ambreiaj complect , pompa apa , praguri gti, casetofon JVS. bord complect de reno 5 super 5 modelul cu difuzoarele in el complect cu ceasuri , ax volan
urgent 950 euro !!!!!!!!! |
asta da oferta..:D
|
5 Attachment(s)
masina se apropie de razgandire .
oferta ramane acuma la 1000 euro doar saptamana asta . motive : se schimba pompa de apa si se adauga pe masina 2 praguri gtt DOAR saptamana asta mai e valabila ofeta . |
astazi sa schimbat pompa de apa . sambata se vor pune pragurile de gti.
oferta doar saptamana asta cu pragurile va fi de 1000 de euro |
schimbi cu o Lancia Dedra din 97 ..full option ...si mai contribui cu niste banuti...id meu:sorin_archon
|
numarul meu de telefon:0741992542
|
pe masina sau adus multe inbunatatiri , sau pus bondouri de gtt , bara fata de gtt si bara spate de gttplus praguri . masina o sa intre la vopsit in luna august tota , motor e impecabil .acum e seara si nu mai stau sa pun pozele cum arata in starea in care e . dar revin promit duminica seara cu poze noi . mai este sai pun farurile de ceata gentile din aliaj cu cauciucuri de 175/70/13 dar imi mai trebuie 2 cauciucuri.pauza de bani .
si daca tot topicul a revenit in actualitate o sa va tin la curent cu schimbarile pe ea . si cu poze . pe parcurs o sai schimb si puntea spate, o sai pun cu discuri si se va schimba si etriere pe fata pt discuri ventilate .dar tote la timpu lor ca la noi in ardeal salarele sunt mai mici si nu putem face mai mult . o sa revin cu pozele . proiectul continua pana la finalizarea masini . apropo cine are de vanzare plasticurile de sub aripi fata este rugat sa lase aici un mesaj sa ma anunte .ias fi tare recunoscator. |
pana la urma se mai vinde sau nu? m'ar interesa ceasurile de GTT daca mai ai vreun bord...
|
6 Attachment(s)
dupa cum spuneam am revenit si cu poze . masina nu mai este de vanzare imi pare rau sau poate daca ofera cineva un pret bun poate poate nu se stie nici o data. luam alt r5 si al restaurez si pe acela .dar ......nu se stie nici o data .in nici un caz nu se dezmembreaza.am pus poze si cu noile genti care o sa le pun pe masina .urmeaza si farurile de ceata saptamana asta care vine.
|
am revenit cu niste preturi pt piese pt cei pe care ai intereseaza din motive bine stiute ca uni vand piese second la preturi foarte mari .
bieleta directie - 55 roni buc burduf bieleta directie - 7 roni bucsi brat ( 4 buc) - 9 roni buc cap de bara -30 roni pivot - 35 roni cauciuc de sub amortizoare - 15 roni buc cilindru frana spate de 20.6 - 95 roni buc cilindru frana spate ( pt alte modele r5 ) de 22,2 - 35 roni buc tamburi spate - 70 roni setul bucsa caseta directie ( cea care vine in partea dreapata ) - 3 roni buc placute de frana - 50 roni setul discuri frana fata neventilate - 70 roni buc ulei mobil 15/40 - 70 de roni ( 4 litri) lichid de frana 900 ml - 20 roni set motor 1,4 original reno 5 - 1400 roni plnetare - 370 roni buc ( dar sunt si mai ieftine ) cam astea ar fi preturile cum mai complectez pe masina va spus . pe masina sa mai adaugat si instalatia cu releu pt farurile de ceata , schimbat cilindri spate frana si tamburi .in curand se vor schimba si etrierele fata pt discuri ventilate . si jentile de aluminiu . |
nu ai cumva plasticul de pe aripa dreapta fata? cel de aspirat?
bandoul... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning