![]() |
Alpine sau Sony
Salut,vreau sa-mi imbunatetesc sunetul pe masina (Leganza).Am gasit pe okazii,2 head-unituri.Primul e alpine cde-9880r si al doilea sony cdx-gt620u.Ambele sunt asemanatoare la pret pana in 400.Ambele au usb.Insa nu stiu ce sa fac.:!:
|
Re: Pioneer sau Sony
Frate tu ai vazut ce ai scris? =)) Caterink...fi atent la titlu...Pioneer sau Sony...si in mesaj vb. de Alpine si Sony :))0...eu personal iti recomand Pioneer dar nici tu nu stii ce vrei
|
Re: Alpine sau Sony
alpine .....
|
Alpine !!!
|
alpine
desi aceasta problema a fost discutata si rediscutata de s-au innegrit pixelii pe monitor!
un search dadea de gol suprematia alpine/pioneer si clarion |
Re: alpine
Quote:
Pioneer ..dar dacă întrebarea e între Alpine şi Sony Raspund la întrebare... Alpine |
Fa cumva si asculta-le pe amandoua.
|
Ok.O sa merg pe Alpine,sper doar sa nu cumpar numele brandului ci doar calitatea lui:D
|
n-are legatura alpine cu sony
sony se strica, are probleme cu cititul si saritul cd-urilor calitatea sunetului este slaba, are distorsiuni si lipsa de putere in concluzie alpine, pioneer sau clarion, la alegerea ta :) |
Alpine e de 100 de ori peste sony ... Sony = doar ptr tzarani care nu or auzit de ceva scule calumea .. parerea mea :D
|
Sony au dat-o si continua sa o dea rau in bara la capitolu car audio, si alpine si pioneer si clarion sunt scule acuma depinde de ce vrei sa faci cu el si..de buget.
|
Din experienta mea, as spune ca Alpine ar detine suprematia in domeniul Car-Audio comercial, sa nu ajungem la Nakamichi sau Mcintosh , pacat totusi ca de vreo 4-5 ani Alpine s-a cam lasat pe-o ureche, nu o sa mai vedem modele gen CDA-9835r, sau CDA-9855r.
|
acum catva ani am avut un sony mp80 am dat pe el o galagie de bani cu fata motorizata cd iesea din el pe un platan ca la cd playerele de casa 7benzi crosovere pe diferite frcvente tot felul de chestii pe el la vremea aceea si cand am ascultat din greseala un amarat de pio6800 lam dat a doua zii de nu sa vazut plus in 11 luni mia cazut lentila! sony = interpretarea inginerilor de la ei a sunetului nu real acum nu ca pioneer sar apropia de perfectiune!
|
daca vrei ceva profi .. alpine .. daca vrei daor sa faci galagie sony :)
eu am sony :D |
Quote:
Trebuia sa zici decat Alpine sau Sony........ Esti mic inca la ceeea ce inseamna sunet. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning