![]() |
Xenon pe Dacie?
Am si eu o intrebare...Se poate pune xenon pe dacie?.....si ce modificari trebuie aduse instalatiei electrice?....PLS help
|
Re: Xenon pe dacie?
nu trebuie adusa nici o modificare la instalatia electrica....doar sticlele farului trebuie schimbate cu unele clare...asta daca iti pasa de ceilalti participanti la trafic
|
Pai in 1 rand intreaba ce dacie :) K de ex pe logan nu tre sa modifici sticla nu trebuie nimic.
|
iar pe daciile cu patru faruri, trebuiesc doua instalatii de xenon
|
Logic doar nu bifurci becul in 2 :D...sau iti pui xenon doar pe 2 din cele 4 faruri :D
|
stiu cat de logic e dar am spus`o in ideea de a nu cumpara o singura instalatie bixenon... pt ca nu ai ce face cu ea la 4 faruri ... trebuiesc doua instalatii xenon (nu bixenon)
|
Ai perfecta dreptate :D...acum asa de folclor...dati seama ce lumina ai avea daca ai pune 2 h4bixenon :D (cu modifficarile aferente la instalatia masinii)...cred ca ai avea lumina ca pe stadioane :))
|
cred ca ti`ar lua militia si buletinu si certificatu de nastere ... ca sa nu`ti mai spun ce parere ar avea ceilalti participanti la trafic
|
ca sa fiu mai explicit as vrea sa montez pe o dacie cu 4 faruri.....si tot aici mai am o intrebare consumul este mai mare sau nu?
|
Consum mai mare de ce, de curent sau de benzina?
|
Quote:
|
Mai stii la ce se gandeste omul...
|
O sa ai consum mai mic, daca iei de 35 w, o sa ai consum la fel daca iti iei de 55 w. (asta in cazul in care acum ai de 50-60w becurile)
|
Quote:
nu trebuie nici o modificare la nici un far ;) doar banii de instalatie sa ii ai ca restu e floare la ureche |
alex intereseaza`te ce fac acele striatii de pe sticla farului !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:04. |
- Copyright 2026 4Tuning