![]() |
ZoD'S Corsa C
7 Attachment(s)
cred ca a venit timpul sa imi prezint si eu buburuza :
Marca : opel Model : corsa c An : 2001 Motor : 1.2 16v (z12xe) Cutie de viteze : easytronic Usi : 2+1 Culoare : gri metalizat Dotari : - geamuri electrice - aer conditionat - volan in piele perforate si cu comenzi cd-player, reglabil pe inaltime - faruri reglabile electric - scaun sofer reglabil pe inaltime Sonorizare : - sistem boxe fata ground zero 16.5cm format din difuzoare joase, crossovere si tweetere (2x110w rms) - difuzoare spate ground zero pe 2 cai 13cm (2x50w rms) - difuzoare spate ground zero pe 3 cai 15x23cm (2x100w rms) - subwoofer pioneer tub (1x400w rms) - statie panasonic 2 canale 600w rms (1200w max) - statie philips 4canale 650w rms (1300w max) - cabluri rca dietz si alfatec - mp3-player sony xplod mex-bt2600 (4x52w) cu bluetooth Modificari exterior : - stopuri de ceata fumurii - semnale fumurii - stopuri negre - folii spate+luneta 95% super ultra dark black cu autorizatie - becuri faza scurta+pozitii philips blue vision Modificari interior : - led-uri ultra bright plafoniera - leduri fata/spate multicolore (rosu, alb, galben, verde, albastru, aqua – culoare selectabila) Mecanica : - schimbat distributie complete (pinioane, intinzatoare, patine, lant, garniture, pompa apa, curea agregate, rola intinzatoare) - schimbat bielete directie+capete de bara Urmeaza : ce-i drept, in timp ca nu prea stau bine cu banii - bara fata, bara spate, praguri, eleron - suspensie sport (arcuri+amortizoare) - bucsi sport powerflex - jante aliaj+cauciucuri de vara - schimbat folia si pus si pe fata - faruri cu angel-eyes si stopuri+semnale pe led - toba sport - cotiera - plasme+schimbarea luminilor la bord - scaune sport - condensator pentru statii - adaptor pentru comenzile de volan - vopsitorie in 2 nuante - pleoape + altele care imi vor mai veni pe parcurs bag si niste poze, sper sa va placa ;) |
Re: ZoD'S Corsa C
Arata foarte bine masina. Cat despre poze,sunt foarte frumoase. Sa pui poze si cu spatele,dar reale nu modificate sa vedem stopurile :). SI cu interiorul ai omis poze . Succes cu ce ti-ai propus
|
1 Attachment(s)
cu interiorul nu am facut inca poze, dar o sa fac cand o spal si o sa am timp
|
Frumoasa masina :-)sa o stapanesti sanatos.
Niste jante ti`ar mai trebui8) ps:Super tare locatia :shock: |
salut! cam cat costa kit distributie la corsa c 1l 2001 ca o inceput sa faca ca dieselu . este pe lant
|
salut ..frumoasa buburuza... mai pune poze si cu interioru..sistemu alea alea..:D
|
Quote:
o sa fac si niste poze la interior desi e stock, iar sistemul trebuie sa imif ac timp sa asez si eu firele calumea si sa imi pun condensatori si dupa aia poze :) ms mult baieti |
O poza la interior m-ar interesa si pe mine blughost,in special la bordul masinii,la ceasuri. Sa vad plasticul acela de langa ceasuri. Ms mult
|
7 Attachment(s)
se vinde urgent 4000euro
|
3500 ultimul pret....chiar nu o vrea nimeni?
|
3100euro 83000km urgent!
|
se poate inchide
multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning