![]() |
Re:
Quote:
asteptam revansa ,dupa ce iti montezi compresoru' tristane :wink: |
ahahahahahah si ma provoaca domnu tirstan bre tu mai ai pana ma provoci
apropo venim si noi la intilnire daca ne primiti eu,varu si calin |
Re:
Quote:
face to face, a si apropo,am precizat acolo ca nu are compresoru montat pe corrado :idea: think about that |
am vazut ce ai scris..... :wink: fara compresor lui dau vreo 7 boing 737
si cu compresor dau vreo 3 autobuze de aia am zis mai are pana ma provoaca :) |
Re:
Quote:
|
Daca te fac.... pui o cutie mare pe mashina si scrii pe ea\"JUNKCAR\" si ma lashi sa te tractez prin centrul Aradului.... ok?
|
daca te fac eu ma lasi sa ma urc pe tine si ma plimbi prin tot aradu ? apoi sa urli in fata la primarie ca stapunul tau defapt sunt eu ???
dupa cum am zis pana faci tu masina eu o sa imi schimb masina de vreo 4 ori asa ca grabestete |
Bine mah...cum vrei tu.... dar tzi-am zis...numai in luna ianuarie...numai sa nu te grabesti sa vinzi mashina pana atunci.. :wink:
|
nu ma grabesc da nici nu sunt prost nu pot sa astept pana cand o sa pui tu compresoru ala daca vine unu dau masina
bre pana iti faci masina eu zic sa tii gura aia ca degeaba vorbesti iar daca zici ca nu poti sa te abtii vin cu o dacia si ne dam :) poate iei si de la o dacie din ala 1300 sport sau cum-i |
Re:
Cine are diesel??? :roll: :roll: :roll:
Intrebam si eu asa..cu nici un subinteles... 8) |
Re:
Quote:
Daca-l face sa mearga bine... nici nu am dubii :lol: Te spinteca :D |
Re:
Quote:
yo :chew: |
Deci urmatoarea ar fi Dari vs Ema :D
|
Re:
Quote:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
hopa... Ema ce te faci? accepti provocarea? :wink: :tetter: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning