![]() |
Vand Sony Ericsson S500i
5 Attachment(s)
Caracteristici ale telefonului Sony Ericsson S500i:
Camera de 2 megapixeli cu 4x zoom digital Camera video Display: TFT LCD, 262,144 culori, 240 x 320 pixeli PlayNowTM (descarca muzica si jocuri) Sunete polifonice Inregistrare voce Speaker Mesaje: SMS, MMS, Email Jocuri Java 3D Wallpapere animate Organizator: alarma, calculator, calendar, notite, agenda, cronometru WAP, EDGE Web browser, alimentare RSS Memorie: 12 MB plus slot pentru card de memorie MicroTM (M2TM) Conectivitate: Bluetooth, USB Alerta vibratie Quadband Dimensiuni: 99 x 47 x 14 mm Greutate: 94 g Il am de nici o luna de la Germanos...Garantie 2ani. Pachet complet: Cablu de date, casti, incarcator,cd, manuale de utilizare + las de la mine cardul de 2GB SanDisk Este impecabil...si estetic si din punct de vedere functional.(nici cea mai mica zgarietura,are folia protectoare pe ecran...l-am tinut tot timpul in saculet dinala soft pt telefon) nu am poze cu el dar arata exact ca cel de mai jos..poze de pe net. Atasez si 2 poze facute cu telefonul(una pe noapte si una pe inserate 4.35PM) Pret: 410Lei Ma gasiti la: 0768 837 671(Bogdan)sau pe messenger: FastRacingSonic ...specificati daca-mi dati add ca e pt telefon. |
Re: Vand Sony Ericsson S500i
3 Attachment(s)
I-am facut si poze la telefonul in cauza
|
bump it up!
|
Nu vrea nimeni un telefon bun si accesibil? :(
|
Am specificat ca merge in orice retea? :p ... Nu e codat pe nimic ;)
|
Gata am facut schimb cu un K810i
Topic Closed Mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning