![]() |
Mazda 323 F BA
Mi`am luat si eu o mazda de ceva timp... :) e un 323 F BA 1.5 16 v 88 de cai.
|
Re: Mazda 323 F BA
4 Attachment(s)
:) pozele sunt din vara... momentan este inmatriculata si are folie :)
|
Up :D Astept Pareri!
|
Foarte tare masina, arata misto si super tare fara rame la usi. Merge aranjata belea, iar a ta pare intretinuta. :)
Sunt tare curios daca la o ploaie zdravana iti ploua in masina ?? Ai experimentat asa ceva pana acum? In alta ordine de idei cum trage masina si Cum ti se pare la drum ? Foarte tare, ai grija de ea si fara evenimente neplacute :) PS: stii cumva cat este inmatricularea la ea? In alta ordine de ie |
E foarte frumoasa masina. Astept niste poze mai recente, eventual si interiorul. Poate ne spui si detalii despe cu ai cumparat-o.
|
ai o baza tare, spor la munca (asta daca vrei sa o modifici)
|
frumoasa masina..am si eu una in familie:)o voi prezenta aici..
Cat ai platit taxa? |
Am si eu una la fel doar ca e rosie. Sunt foarte multumit de ea avand in vedere faptul ca nu a trebuit sa schimb la ea decat filtrele si placutele de frana decand am adus-o (septembrie 2008 ).
Pt. cei care au intrebat de taxa, eu am platit 900 RON acum cred ca e undeva la 1800 Ron. E super tare masina !!! |
Asa este, te duce taxa la aproximativ 1800 RON, daca faci si cerere pentru reducerea taxei in functie de dotari(septembrie 2009). Confirm eu treaba asta, acum incerc sa o inmatriculez.
Imi place foarte mult, merge grozav. Acum tot ce trebuie sa fac e sa invat cum sa o ingrijesc, sper sa nu ii fac ceva rau. |
bafta mai scade putin din cai am 2 la fel ca a ta un 1,5 si un 2,4/24valv/v6 asa ca daca ai probleme defectiuni putem discuta sa sti ca ai facut o alegere bun a piese eftine fiabila sportiva si...tine cu buzunaru cu casa;)
|
fao pe bulgaria maxim 500e
|
Quote:
|
Caut mazda similara V6.
|
O vinzi pe cea veche ?
|
Pai e dificil, am mazda mea 1.5 si un fiat bravo si vreau sa pun mana pe o mazda ca a mea v6, prin vanzare, variante etc. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning