Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Ce fel de sofer esti ? Mic chestionar :) (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/104751-sofer-esti-mic-chestionar.html)

VaLeX 16-01-09 18:11

Ce fel de sofer esti ? Mic chestionar :)

E simplu: raspundeti la cateva intrebari, dati copy/paste aici, si va laudati cat de buni sunteti
http://www.drive-test.ro/chestionar-auto.html

VaLeX 16-01-09 18:15

Re: Ce fel de sofer esti ? Mic chestionar :)

1 Attachment(s)
si cu unele aspecte chiar are dreptate :) mai ales la faptul ca sunt "AS LA VOLAN" :lol::lol:

Scarto 16-01-09 18:40

Mi se pare o tampenie ... stii de ce? Pentru ca doar un prost n-ar obtine AS ... pentru ca-s intrebari de logica ... daca vezi un om pe strada, ce faci ? Il iei la bataie sau il eviti? Eu zic ca-l eviti ... in fine :) Interesanta ideea celor cu siteul .. dar ar trebuie alte intrebari :)

VaLeX 16-01-09 19:34

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1986827)
Mi se pare o tampenie ... stii de ce? Pentru ca doar un prost n-ar obtine AS ... pentru ca-s intrebari de logica ... daca vezi un om pe strada, ce faci ? Il iei la bataie sau il eviti? Eu zic ca-l eviti ... in fine :) Interesanta ideea celor cu siteul .. dar ar trebuie alte intrebari :)

nu toata lumea e la fel , mai ales in trafic , poate unii au alte criterii de a judeca o intamplare , depinde de firea fiecaruia si cum a fost invatat sa reactioneze in trafic ;)

ps. tu parca ziceai ca daca'ti taie unu calea, daca'l prinzi ii rupi capu sau ceva de genu , ei uite ca eu n'as reactiona asa ;) dar na , poate ai dreptate , chestionarul e facut pentru prosti :rolleyes2

buddy_lexx 16-01-09 20:44

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1986972)
nu toata lumea e la fel , mai ales in trafic , poate unii au alte criterii de a judeca o intamplare , depinde de firea fiecaruia si cum a fost invatat sa reactioneze in trafic ;)

ps. tu parca ziceai ca daca'ti taie unu calea, daca'l prinzi ii rupi capu sau ceva de genu , ei uite ca eu n'as reactiona asa ;) dar na , poate ai dreptate , chestionarul e facut pentru prosti :rolleyes2

da ma..el il urmareste ca in filme..il prinde intr`un drum infundat...si iese la el..si scoate glock`u si`l executa cu sange rece! ;)

ps.mie mi`a iesit "pilot la volan" =))))) ..am pus si la misto cateva :P

Scarto 16-01-09 21:38

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1986972)

Una e cand iti taie unu calea intentionat si apoi iti arata degetu si alta e cand iti taie calea din greseala si apoi o lasa moale.

podx 18-01-09 11:01

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1986769)
si cu unele aspecte chiar are dreptate :) mai ales la faptul ca sunt "AS LA VOLAN" :lol::lol:

ma vali creca o gresit aia nu AS LA VOLAN pericol la volan ,daca te vad aia in trafic :help::chainsaw:

Ali_ump 19-01-09 11:53

1 Attachment(s)
:)) ia uitati ce mi-a iesit mie:)) Si am raspuns la misto al toate intrebarile aproape:))

buddy_lexx 19-01-09 12:45

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1992881)
:)) ia uitati ce mi-a iesit mie:)) Si am raspuns la misto al toate intrebarile aproape:))

:))))))))))))) u`r fast and furious

stefan_88 19-01-09 13:18

o sa fac si eu un chestionar :D

Ali_ump 19-01-09 13:24

Quote:

Testul asta nu cred ca se refera la ce sofer bun esti cat la temperamentul tau la volan si altele!

Ali_ump 19-01-09 13:26

Quote:

Originally Posted by podx (Post 1990397)
ma vali creca o gresit aia nu AS LA VOLAN pericol la volan ,daca te vad aia in trafic :help::chainsaw:

El e pericol la volan? apoi ai citit la mine ce scrie? :rolleyes2:twisted:

Ali_ump 19-01-09 13:27

Quote:

De ce nu ai pus aici sa vedem si noi ce ti-a iesit?

otzy_007 19-01-09 19:47

http://www.drive-test.ro/img/chestio...t_la_volan.jpg

:)

VaLeX 19-01-09 19:54

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1993097)
El e pericol la volan? apoi ai citit la mine ce scrie? :rolleyes2:twisted:

:) cica sunt ..inca n`am lovit nimic , n`am calcat pe nimeni , dar tot eu sunt pericol la volan ..ohh da...

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1992881)

nu se vede nimic pe diploma (cel putin eu nu vad nimic) decat pe Ludacris :)

All times are GMT +2. The time now is 21:12.

- Copyright 2026 4Tuning