![]() |
Pareri despre boxele TS-A2011
As vrea sa stiu daca a lucrat cineva cu aceste difuzoare.. sau daca le-a auzit..mai exact vreau sa stiu daca se merita sa le cumpar sau nu.
http://www.tornadotrade.ro/caraudio/...smainFrame.htm |
Are chiar un prieten de al meu aceste dif. pe spate...sunt f. bune...ideea e sa le amplifici cu ceva...ca altfel ....nu prea exista H/U care sa le excite cum trebuie.
Asadar ti le recomand. |
Mai e loc de o opinie?
Nu sunt nici pe departe foarte bune. Au diametru mare si cu un amplificator poti sa scoti un kick-bas destul de bine definit din ele. Nu fac treaba unui subwoofer si partea de inalte lasa foarte mult de dorit. Plus ca mie mi se par prea mari pt majoritatea masinilor. Exista difuzoare de 6\" (coaxiale) care fac treaba mai buna in spatiu mai mic. Daca vrei difuzoare care sa SE VADA si sa coste putin....astea sunt. |
Re:
Quote:
le imping cu un amplif 2x50w rms |
un amplif de 2*50w rms de-abia impinge calumea difurile alea de 45 rms....
|
Re:
Quote:
|
Subwoofer in portbagaj si un set bun de componente in fata, daca panourile permit modificarea. Nu mai inghesui diverse difuzoare pe polita din spate. Calitativ nu castigi nimic.
|
Re:
Quote:
|
da ce masina ai? :)
|
Babyblue....un Cielo are. A spus mai sus.
Max....panouri custom pentru usile fata. Nu exista \"nu se poate\". :wink: |
Re:
Quote:
|
el stie dar din pacate stie in cluj....
si daca s-a putut pe tico se poate pe orice |
Re:
Quote:
|
cica sunt ieftine sunt 4 milioane :D asha ca ieftine pentru cine huaaa magnatilor :lol: :lol: :lol:
|
am si eu un set de pioneer identice, dar cu designul vechi (ts-a2010) si am avut si modelul mai mare, de 25 cm (ts-a2510) dar le-am dat din motive financiare :D
ce ar fi de spus despre ele (avand in vedere ca dpdv tehnic sunt la fel, doar designul difera): -sunt foarte galagioase, daca au incinta au si rezonanta buna (mentionez ca NU SUNT SUBWOOFERE) -au un sunet clar, nu cred ca exista coaxiale cu o fidelitate mai mare (eventual cele de 25 cm) -nu distorsioneaza pe un headunit de 4x50w, eu doar asa le-am folosit timp de 2 ani (pe un pioneer) si nu s-a intamplat nimic, suportand volum 45-50 din 62 cu mediile la 4 din 6 si inaltele la 5 din 6, low la 0 -daca le pui si amplificator sunt convins ca se aud mult mai bine -nu sunt concepute pentru competitii de SQ, ci pentru solutii mai bune in masini de zi cu zi -am ascultat si modelul jbl de 20 cm, nu se compara (jbl sucks big time) --concluzia mea: merita toti banii (se gasesc la pretul de maxim 3,800,000 lei vechi, iar cele de 25 cm sunt la 5 milioane) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:34. |
- Copyright 2026 4Tuning