![]() |
Anunt Important
In noaptea de 13/14 ianuarie 2009 , magazinul a fost tinta hotilor . Au spart geamul lateral , au patruns inautru si au sustras unitatea centrala de la comp , monitorul si tastatura ..Rog oricine poate da informatii despre hoti sau o eventuala pista rog sa ma contacteze .Deagaba a venit politia , ei nu ii prind nici daca se plimba pe sub nas ...
|
Re: Anunt Important
Quote:
|
Presupun ca e vorba de magazinul tau....... :rolleyes2:rolleyes2daca aflu ceva informatii te anuntz
|
Cu toate ca nu e cel mai optimist punct de vedere, sugestia mea e sa incerci sa te impaci cu pierderea, ca sansele de recuperare a bunurilor sunt mici.
|
imi pare rau sa aud asta :(. din pacate traim in romania si asta ne ocupa cam tot timpul (nu ca nu s-ar intampla si in alte tari, dar la noi nu ii prea prind). eu zic sa faci o investitie si sa iti pui camere de supravegheat mai ales ca zona ii cu risc mare...
sper sa iti poti recupera paguba! |
poate ca iti aduci aminte ca ti-am sugerat sa montezi camere de supravechiere chiar cand ai deschis magazinul. dar sti linistit, ca la Beny au dat spargere de 3 ori, si pana la urma au fst prinsi.
|
dar paguba si-a recumperat-o?
|
bine mah, esti culmea, normal.... ca nu
|
:rolleyes2
|
Imi pare rau de ce aud !Si normal politia isi face 'datoria' ca de obicei !
|
Va multumesc pentru sprijin , chiar daca provine de la tastatura :), sunt sigur ca ma veti ajuta cum puteti , deocamdata las in slujba politiei ancheta sa vad pina unde ajung ei ..
|
Eu zic sa-i fentezi cu ceva, expune ceva de valoare la vedere ca sa-i ademenesti si stai la panda o noapte :) De obicei vin si a 2-ua oara. Si la Beny eu fost de 3 ori. Tind sa cred ca sunt aceasi autorii.
|
Daca platesti bine, stau la filaj :))
|
ma bag si eu :lol: facem un ban cinstit :lol:))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:38. |
- Copyright 2026 4Tuning