![]() |
M3 E36 consum
postez si aici sa il vada toata lumea:) as vrea sa-mi spune-ti si mie, va rog, care este consumul unui BMW M3 E36 3.2l,mers civilizat.(cineva care a avut sau care este inca posesorului unei asemenea "splendori") sau daca consumul de pe Mobile.de este real( mie m se pare cam mic) multumesc anticipat. as vrea sa-mi iau unul in vara, la 12-13000 gasesti chiar in stare f. buna(cel putin asa par. in poze)
|
Re: M3 E36 consum
de la 17 in sus
|
Mai bine nu postai intrebarea asta. Masina asta se cumpara cu sufletul dak o iei si te zgarcesti la consum mai bine nu o mai iei iti iei un 320d e46 k il iei in aceasi bani.
|
nu inteleg dc va deranjeaza ceea ce a postat razvanelgeo. daca puteti sa-l ajutati dc nu-l ajutati????
stiu si eu ca cei care isi ia masini cu motor mare nu tre sa se uite la consum pt ca e normal sa consume mult dar daca tot aveti idee de un consum real al unui m3 e36 ajutati-l si pe el . |
Quote:
posteaza si ei din ce au citit pe la altii..eu doar vroiam sa stiu daca acel consum de pe mobile.de este real sau nu. doar ca eu vroiam parerea posesorilor de m3 sau a celor care au avut asa ceva, nu parerea tuturor bagatorilor de seama multumesc celor care mi-au luat apararea^:)^ ineamna ca au inteles intrebarea |
daca te ajuta iti zic eu dar consum in afara pe autostrada, din capatul celalalt al europei pana in bucuresti mers destul de tare in special in romania, 8.5/100km...m3 3.2
|
razvanelgeo daca vrei sa afli cam orice detalie despre M3 intra pe wikipedia( incazul in care nu ai folosit pagina intri pe google si scrii BMW E 36 Wikipedia) si cred eu ca poate gasesti si ceva legat de consum . bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning