![]() |
Opel Astra
-Caut cip pentru opel astra , este pentru un prieten , si vrea mai ieftin decat ofera SKN ( 499,00 E ) sau SuperChips ( 330 E ) , daca nu ramane la unu din astea 2 :) ...
Cateva Detalii : Opel Astra Classic -1.4 16v , twinport,euro 4 , 66kw-90 cp , cuplu 125nm , cuplu maxim 4000 -Daca stie cineva mai ieftin unde se poate gasi un CIP , sa ma anunte si pe mine . Multumesc Anticipat |
Re: Opel Astra
Daca te intereseaza un Soft incearca si la Apsad...ei colaboreaza cu UpSolute Austria. Eu am la toate masinile soft facut de la ei si am fost intotdeauna foarte multumit.
|
RACINGCODE 550 euro! si oferim un surplus de putere de pana la 18-20% pentru acest model, este maxim ce se poate oferi cu masina in conditie de functionare f buna, astfel incat sa pastram fiabilitatea.
|
Quote:
|
si ca sa fiu on topic, chiar nu are rost sa iti faci soft la masina aia.
motor mic, castigul va fii foarte mic asa ca nu ii vad rostul :) |
Chiar daca este un motor mic are avantajele lui si cred ca merita modificat.
Procentual are un castig de putere bun iar rezultatele sunt vizibile si masurabile. Sigur ca nu poti avea pretentia sa fi la o alta clasa. Impotrtant este sa sti ce sa ii faci. |
mai mult decat o sensibilitate mai mare a clapetei de acceleratie nu cred ca poate si altceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:26. |
- Copyright 2026 4Tuning