![]() |
Masini clasice?Amatori?
Se potrivesc masinile clasice in sfera tunning-ului?
|
De ce nu?! Depinde si de model dar la multe merge un tuning finut! La ce masina te gandeai?
|
Pai...la masina mea:un Mercedes Cobra(W123) de prin 1980 :lol: ...mai batran ca mine.Asta dupa ce ii fac o reparatie capitala...dar ma gendeam ca dak ma apuc de RK...in timpul RK poa mai fac ceva cu ea.
|
Re:
Quote:
|
Mei....nu e benzina.E un 3.0 Diesel.As fi preferat si eu un 2.8 benzinar...dar zau ca 3.0 D isi face treaba.Pt varsta ei trage bine...dak tinem cont si de greutatea masinii...si de.....si de..... .... si de..... :lol: :lol: :lol: De ce ai intrebat? :?:
|
Re:
Quote:
|
Re: Masini clasice?Amatori?
8) Exista Mercedes..si restul masinilor....bafta cu ea..fara evenimente neplacute..cat mai multe semafoare verzi..si ai grija nu o incarca ...cu tuning ul...fii subtil...e Ok sa cum a facut o mama ei...dar " putin ruj" nu strica..dar nu exagera....e o masina extraordinara. Stiu pe cineva care a rupt un stalp de electricitate cu una asemanatoare....ce i drept si a rupt si el mana...dar...e in viata inca...Mercedes = Siguranta + Confort ...ce i drept i ti urez succes cui asigurarile care se maresc si consulul destul de marisor...dar ai masina cu " greutte" nu..??? ce sa i faci...succes si cu parcarea...in rest e ok..la drum lung este o placere.... bafta.8)
|
Somebody stop zorro.Se apuca de dezgropat topicuri din '06:shock:
|
masina tocmai a fost vanduta ieri.
A ajuns la cineva care promtie sa aiba grija de ea si cel mai important, sa o puna pe strada in primul rand. Eu ma trecut la alte masini si alte nebunii ;) Cobra ramen in schimb o amintire foarte frumoasa. |
:-P O cautam pe Elodia.....ok..??/ am voie sa mai sap..?? poate o gasesc :-P
Poate daca ar scrie careva cand s a publicat ultimul mesaj.,sau ar inchide topicul....n as mai dezgropa mortii..si nu te as mai deranja cu fapte de genul 8) Pace to all Plictiseala omoara omul din tine !!! |
Pai topicul nu era inchis, daor ducea lipsa de atentie :))
|
Zorro, vezi ca data unui post apare fix deasupra numelui userului care a scris acel post. Asa-ti poti da seama cand a fost postat ultima oara. Si oricum, in general, sunt vreo 3 topicuri unde se posteaza. In rest...bate vantu'.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning