Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Masini clasice?Amatori? (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/10435-masini-clasice-amatori.html)

crywolf 01-12-05 03:22

Masini clasice?Amatori?

Se potrivesc masinile clasice in sfera tunning-ului?

BAD_MF 01-12-05 09:40

De ce nu?! Depinde si de model dar la multe merge un tuning finut! La ce masina te gandeai?

crywolf 01-12-05 12:53

Pai...la masina mea:un Mercedes Cobra(W123) de prin 1980 :lol: ...mai batran ca mine.Asta dupa ce ii fac o reparatie capitala...dar ma gendeam ca dak ma apuc de RK...in timpul RK poa mai fac ceva cu ea.

pdw 28-12-05 12:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"crywolf\"
Pai...la masina mea:un Mercedes Cobra(W123) de prin 1980 :lol: ...mai batran ca mine.Asta dupa ce ii fac o reparatie capitala...dar ma gendeam ca dak ma apuc de RK...in timpul RK poa mai fac ceva cu ea.

Ce motor are? E din intamplare pe benzina :?:

crywolf 03-01-06 19:51

Mei....nu e benzina.E un 3.0 Diesel.As fi preferat si eu un 2.8 benzinar...dar zau ca 3.0 D isi face treaba.Pt varsta ei trage bine...dak tinem cont si de greutatea masinii...si de.....si de..... .... si de..... :lol: :lol: :lol: De ce ai intrebat? :?:

pdw 10-01-06 11:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"crywolf\"
... De ce ai intrebat? :?:

Pt ca am vazut f putine pe benzina.

zorro6299 06-04-09 22:31

Re: Masini clasice?Amatori?

8) Exista Mercedes..si restul masinilor....bafta cu ea..fara evenimente neplacute..cat mai multe semafoare verzi..si ai grija nu o incarca ...cu tuning ul...fii subtil...e Ok sa cum a facut o mama ei...dar " putin ruj" nu strica..dar nu exagera....e o masina extraordinara. Stiu pe cineva care a rupt un stalp de electricitate cu una asemanatoare....ce i drept si a rupt si el mana...dar...e in viata inca...Mercedes = Siguranta + Confort ...ce i drept i ti urez succes cui asigurarile care se maresc si consulul destul de marisor...dar ai masina cu " greutte" nu..??? ce sa i faci...succes si cu parcarea...in rest e ok..la drum lung este o placere.... bafta.8)

CoCaine 06-04-09 23:21

Somebody stop zorro.Se apuca de dezgropat topicuri din '06:shock:

crywolf 07-04-09 08:55

masina tocmai a fost vanduta ieri.
A ajuns la cineva care promtie sa aiba grija de ea si cel mai important, sa o puna pe strada in primul rand. Eu ma trecut la alte masini si alte nebunii ;) Cobra ramen in schimb o amintire foarte frumoasa.

zorro6299 07-04-09 17:52

:-P O cautam pe Elodia.....ok..??/ am voie sa mai sap..?? poate o gasesc :-P
Poate daca ar scrie careva cand s a publicat ultimul mesaj.,sau ar inchide topicul....n as mai dezgropa mortii..si nu te as mai deranja cu fapte de genul 8) Pace to all

Plictiseala omoara omul din tine !!!

crywolf 07-04-09 20:47

Pai topicul nu era inchis, daor ducea lipsa de atentie :))

ZyZ 07-04-09 21:35

Zorro, vezi ca data unui post apare fix deasupra numelui userului care a scris acel post. Asa-ti poti da seama cand a fost postat ultima oara. Si oricum, in general, sunt vreo 3 topicuri unde se posteaza. In rest...bate vantu'.

All times are GMT +2. The time now is 11:43.

- Copyright 2026 4Tuning