Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Verificare R.A.R ! (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/104270-verificare.html)

HIDALGO 13-01-09 16:12

Verificare R.A.R !

salut! am adus un punto de afara si am apucat de iam facut RAR pe 8 dec-2008, acu m astept sa vad ce zic astia cu taxa de prima inmatriculare pe 15 ianuarie ca sa pot sa merg mai departe.Problema e ca pe 8-feb-2009 imi expira RAR si actele de acolo; daca nu reusesc sa platesc taxa pana atunci trebuie sa fac RAR iarasi, sa trec iar prin controale?
daca stiti ceva va rog un sfat! multumesc.......

dexter_20 14-01-09 15:23

Re: Verificare R.A.R !

Bauiesc ca vorbesti despre acel certificat de autenticitate care este valabil 60 de zile. Daca in aceasta perioada de valabilitate nu ai inscris masina in circulatie si acel certificat a expirat, trebuie sa mergi din nou la R.A.R.

HIDALGO 14-01-09 19:20

si daca merg din nou imi baga iar masina la verificat ca 1 data, banuiesc ca trebuie sa fac iar programare?
multumesc pt mesaj!

dexter_20 15-01-09 12:20

Asta nu mai stiu. Logic ar fi sa iti faca doar autentificarea, dar stii cum e in Romania

alfaro146 21-01-09 20:22

Salutare. Si eu am trecut prin aceeasi faza,adica a expirat autentificarea.Am facut iar programare la RAR pt. autentificare,am mers cu masina acolo la data stabilita,pentru ca trebuie sa faca iar poze la serii(fara sa mai faci inca o data frine,noxe,etc) si in 20 de minute ,am plecat de acolo.Totusi am mai platit o data 130 ron.

HIDALGO 23-01-09 18:15

mersi mult pt informatie!

cichy_mnml_club 18-02-09 16:31

si mie mi s`a intamplat aceeasi chestie am facut rar`ul pe 24 decembrie si acum trebuie sa mi`o inmatriculez pana pe 24 februarie...dar toata chestia e ca eu am expirate numerele rosii....si ar trebui sa duc masina pe platforma... :| ..n`as avea cum sa fac sa nu mai duc masina acolo...sa platesc doar cei 130 lei? ms.:D

HIDALGO 18-02-09 16:36

nu cred ca poti, trebuie sa-ti faca poze la serie caroserie si motor! eu am sunat la RAR si mi-au zis ca atat trebuie- doar poze! daca gasesti tu alta varianta anuntama si pe mine!

cichy_mnml_club 18-02-09 16:38

aha... inteleg... ms mult pentru raspunsul rapid :) ... te anunt cumva de ceva ...desi nu cred ca ar fi alta posibilitate :)

VaLeX 18-02-09 16:43

Quote:

Originally Posted by HIDALGO (Post 1978543)
salut! am adus un punto de afara si am apucat de iam facut RAR pe 8 dec-2008, acu m astept sa vad ce zic astia cu taxa de prima inmatriculare pe 15 ianuarie ca sa pot sa merg mai departe.Problema e ca pe 8-feb-2009 imi expira RAR si actele de acolo; daca nu reusesc sa platesc taxa pana atunci trebuie sa fac RAR iarasi, sa trec iar prin controale?
daca stiti ceva va rog un sfat! multumesc.......

acu 2 zile m`am interesat pentru un prieten , daca iti expira acel certificat valabil 60 de zile , trebuie sa suni sa'ti faci o programare (ii spui cucoanei ca ti-a expirat certificatul , este o programare speciala) si trebuie sa te duci cu masina la RAR , si da , iti va verifica toata masina , cap coada :)

insa am o nelamurire , care am uitat sa'ntreb : daca platesti RAR`ul din nou (adica 290 ron) sau taxa de revenire (50ron) , aici nu pot sa te ajut , insa informatiile de mai sus sunt 100% sigure ! :)

Tzepozzz 18-02-09 16:49

platesti decat taxa pentru certificatul de autenticitate

cichy_mnml_club 18-02-09 17:02

si taxa pentru certificatul de autentificare e de 130 lei nu ? sau.. ?:)

HIDALGO 07-03-09 17:30

salut! sa va lamuresc cum e cu problema asta: ieri am fost la RAR pt expirare certificat de autenticitate si verificarea consta doar in 3 poze: 2 la serii si 1 la masina in ansamblu
totul costa 120 lei. asta e tot!

All times are GMT +2. The time now is 00:27.

- Copyright 2026 4Tuning