![]() |
M5... varianta Hamann
6 Attachment(s)
Renumitul tuner BMW si-a aratat calitatile modificand si M5-ul...
Iata ce au obtinut: - 603 hp si 574 Nm din motorul V10 ce avea doar 507hp - top speed de 327 km/h !!! - evacuare de 76 mm pentru un sunet care sa provoace dependenta - mai aproape de sosea cu 30mm pe fata si 25mm pe spate - sistemul de franare imbunatatit Detaliile optice le remarcati in poze ;) |
:shock:
|
Cred si eu ca creeaza dependenta sunetul de la evacuare, mai ales la asa o masina :wink:
|
:weee: :crazy: tare tare tare
|
cea mai tare masina rupe tot :twisted:
|
1 Attachment(s)
o poza :roll:
|
Super beleaaaaaaaaa!!!! HAMANN RULZZZZZ
|
no comment :o :o :o :o :o :o :o deci prea frumoasa e :D
cumva o sa vedem pe la noi ? :D |
la cate hamannuri sunt pe strada la noi ....sincer nu cred .....stiu de existenta unui hamann 760 modelu vechi negru si cam obosit
|
Re:
Quote:
plus ca am mai vazut pe strada,dar nu imi vine acum in minte o masina anume.. stai tu linistit,ca romanii au bani (UNII :chainsaw: ) |
Salutare.Mai este si un model de seria 7 care a fost verge inchis si acuma a fost restilizat si a primit culoarea alb ,oricum frumoase masinile,citisem intr-o revista cred ca supercar ,era tot asa un BMW seria 7 ultimul model si avea el din fabrica motor de 6000 de cmc3 si astia de la HAMANN l-au dus pana la 6900 si ceva de cmc3 ,super masina .Numai bine .
|
re
stai asa cum adica? tu stii ce zici? 6000 de cmc3 si astia de la HAMANN l-au dus pana la 6900 si ceva de cmc3 cum adica au mai adaugat inca 900 si ceva de cmc? :))) mane aia umbla la putere iau cel mai mare motor si il fac pe ala scot din el untul modifica tot ce se poate modifica INAFARA DE CILINDREE eu asa stiu daca tu stii altceva mai zii si mie
|
Eram in pe undeva in bucuresti pe langa soseaua viilor si statea in fata mea la semafor o superba bijuterie visinie, care imi facea pedalieru` sa tremure la relanti. si ma uitam in jur si ma miram, nu imi dadeam seama de unde se auzea. Frumos ... pana in clipa in care a plecat de pe loc, brusc a devenit infernal. zgomot asa de puternic incat simteai ca efectiv te inconjoara din toate partile. Un cabrio visiniu, bmw, nu am apucat sa observ ce model deoarece totul s-a petrecut asa de repede. mi-am calcat biata masina pe cap mai mai sa-i vina greata turometrului si tot ce am reusit a fost sa nu il mai vad in 5 secunde. super rapid. Hamman asta, ce, el are mai multe clase ca noi de stie sa faca asa ceva? :D . Ia sa umble si inginerii de la Dacia la motor. :D
|
Re: re
Quote:
|
Salutare.A facut cineva de pe forum un post in care zice ceea ce iti spuneam io mai sus se numese Seria 7 by HAMANN.Numai bine si sper sa te lamuresti ca tot ce am spus io mai sus sunt adevarate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning