![]() |
Sindicalistii Dacia cer mentinerea taxei auto TRIPLATA!
A vazut cineva stirile pro tv de azi?
Sindicalistii de la DACIA ies in strada pentru a protesta pentru mentinerea taxei auto triplata, asta dupa ce ue a declarat taxa ilegala si a somat Romania sa gaseasca de urgenta o solutie si sa intre in legalitate. Asa ceva nu e posibil! ce vina avem noi ca nu se cumpara daciile si ca vanzarile lor au scazut in 2008 cu 16.5% fata de 2007? Nu am stat sa caut stirea pe site, dar daca o gaseste cineva il rog sa o posteze aici. Multumesc |
Re: Sindicalistii Dacia cer mentinerea taxei auto TRIPLATA!
multa m*** pt ei din partea noastra, si pt cei de la dacia si lui tariceanu
|
Subscriu
De ce nu se gandeste guvernul romaniei sa salveze/resusciteze/invie si industria romaneasca de "productie" televizoare? Poate daca stopam importurile o sa mai apara modele noi de Grigorescu tot pe lampi, ca tranzistoarele sunt scumpe! |
Dap, am vazut si eu stirea.
Sper sa nu sochez pe nimeni cand spun ca in Romania fiecare-si urmareste propriul interes :-):-):-) |
Am vazut si eu chiestia asta aseara la stirile Antena 1 pe WebCast / Observator 19.
E de neconceput. Pur si simplu n-am cuvinte. :shock: |
|
nu mai am cuvinte... am la nervi...
|
tot tariceanu f..... in gat de nenorocit,numai el e de vina..ce a zis acuma daca tot nu e ce a fost macar sa se mentina taxa asta mergand la dacia si cine stie ce le-o fi promis si acelor muncitori sa spuan ca e vor sa mentina taxa.Alta varianta nu vad sa fie...
|
|
Au fost probabil obligati sa faca miting...ca pe timpul lui NeaNicu...iar timpul ala a mai fost considerat si timp de lucru platit.
|
Totusi oamenii aia risca sa ramana fara slujbe, si nu-i incalzeste cu nimic faptul ca il injuram cu totii pe stroe ala, sau pe francezi... practic la ei in stomac se va simti prima data o eventuala suspendare a taxei, asta presupunand ca nu se apuca ai nostri de facut masini decente.
|
daca dacia ar avea un pret justificat, daca raportul calitate/pret ar fi unul ok, nu cred ca s-ar mai criza atat. Dar logic ca se sperie, pentru ca nu mai pot face super profit.
S-ar putea, cu aceasta criza mondiala sa inteleaga fiecare producator auto ca s-a terminat cu japca, si ca trebuie sa ajunga la o normalitate, nu sa ceri 700 de euro pentru o optiune care te costa sa o produci 100 de euro. Si la urma urmei, Dacia sa faca cate masini merita, nu sa ne bage pe gat chestia loganul lor... |
astia de la dacia chiar nu stiu sa fie competitivi pe piata ..se asteapta ca romanu s cumpere numai logan si atata ...s-a terminat cu era de unic producator de masini cu era in care te urmarea secu` ca aveai masina straina...ce rahat...daca LOGANU nu se mai vinde nu e vina noastra asa e peste tot ...nimik nu semai vinde si mai au o cerere imposibila vor sa le fie garantate locurile de munca ...NICAIERI IN LUME nimeni nu iti garanteaza locul la munca u se iese la pensie garantat ca la posta..:)
|
Producatorii prea baga pe gat clientilor, asta-i adevarat. Si acum s-au lovit de propria lor lacomie :-)
Cei de la Dacia nu au cunoscut niciodata concurenta, asta e problema. Nici pe vremurile cele bune, nici acum. Si ar fi pacat, pentru ca acum e momentul prielnic sa simta consecinta fix in burta, dar si in cwr. Stiu ca e dur, dar asta-i piata, asta-i viata. Naspa :-) Poate ca o sa dea faliment fabrica, si vor fi toti dati afara. Naspa. Nu mai e ca pe vremea lu' Ceasca, sa-ti asigure locul de munca. Lumea s-a schimbat, naspa :-) Tin minte ca la tv a aparut un nene de la dacia, si facea spume :-) "Daca cetatenii continua in acest stil, mii de oameni isi vor pierdere slujbele" Ce-i asta? Apel catre natiune? Lasa. Zic ca-i vremea sa mai zguduie nesimtirea din dansii. Asta lumea reala, nu ce am trait noi pana acum. E ca si cand am sustine incultura, prostia si incompetenta. Eu zic ca e spre bine. |
Concurenta naste calitate, ar fi un "concept" nou pentru cei de la Dacia!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning