![]() |
Ford Mustang (free concept) x10
14 Attachment(s)
1 si 2: ANDR31
3: Blue Macca 4: Darius DMS 5: Evoluzione 6: igerr_al 7 si 14: Kenzor 8 si 9: Naik93 10: Naitzu 11: No Limits Design 12 si 13: Thundermike ___________________________________________ Argumentati voturiile, va rog. Mersi, spor la votare! |
Re: Ford Mustang (free concept) x10
vot pentru thundermike - frumoase ambele masini, dar imi place mult cum ti.a iesit culoarea la shelby ..... la 67' mi se par prea mici rotiile :)
|
Vezi ca ai gresit cu attachments-urile, ale lui Kenzor sunt 7 si 14, ale lui Naik93 sunt 8 si 9, a 10-a e a lui Naitzu, a 11-a a lui No Limits Design, iar 12-13 ThunderMike. Mai multa atentie altadata ca induci lumea in eroare.
Revenind...ma bucur sa vad asa de multe lucrari. De 10 minute ma gandesc cu cine sa votez si m-am hotarat: igerr_al. O lucrare simpla, frumoasa, si bine realizata. Bafta tuturor :P |
blue te iubim! noi ca tine vrem sa fim!:))...ai votul meu prietene;)
|
Imi pare rau, am incurcat cateva cifre (Dupa ordinea in fisierul meu pe calculator asta era ordinea) :oops: am corectat.
Am votat igerr_al ! Lucrarea e foarte reusita, merita votata... E realizata foarte calumea si mai e si foarte frumosa masina :D |
am votat andre1.... foarte frumoasa lucrarea....toate arata bine(in afara de a mea)
|
nu a spus nimeni ca a ta nu arata bine !!! ...... desenul a iesit foarte bine ....
|
no limit.....hasura asia e bestiala.....DACA AR VEDEA NICOLAS CAGE(GONE IN 60 SECOND)....succes l alucru in continuare
|
vot igerr_all
ai ales o vedere ~dificila si se vede ca ti.a iesit, nu am nimic sa iti reprosez... singurul lucru... stii, 'butucii' de la roti :P dar cine stie de unde te.ai inspirat si la urma urmei, gusturile nu se discuta :) ... singura lucrare in care perspectiva si cu elipsele rotilor sunt OK =d>... bine, scuze, mai e si evoluzione (daca deranjez prin afirmatia asta grava, stiti unde sa ma contactati) (apropo, pe ce format este?) |
igger_all...me likey :lol: totusi imi da o vaga impresie ca nu e terminata lucrarea(asa pare)... oricum foarte reusita ;)
pe acelasi loc...blue...imi place mult, mai putin reflexia de la roata din fata care mi se pare ca nu da bine... oricum, sa mai lasam loc si altora pe podium, nu? :-P |
pfff,este un poll de-an p***a :D
numai lucrari bune :shock: cu scuzele de rigoare dar n-am votat pe nimeni toate lucrarile sunt frumoase si .... :D EDIT: L-am votat pe NLD :hug: |
eu intarzii tot timpul:D..nu ma asteptam 'sa aiba succes' mustangul meu:d..ms...mie imi place lucrarea lui blue...evident acolo se vede ceva ciudat...dar in rest e foarte bine realizata ..deci vot Blue macca
|
And my vote goes to ANDR31
atat prima cāt şi a doua poza evidenţiază un muscle car adevărat |
Quote:
|
votat ANDR31 imi place mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:40. |
- Copyright 2026 4Tuning