![]() |
Vand 2x Cobra xrs 9330
1 Attachment(s)
Detector radar de parbriz
* detectie radar in benzile X, K ,Ku si Ka * detectie LASER 360 de grade * Display Ultrabright Data Display – Afişaj cu Pictograme * Dim Mode - ajuta la o buna vizibilitate pe timp de noapte * System Ready Prompt – Atenţionează terminarea autotestului şi faptul că aparatul este funcţional * Modul City/Highway – Reduce alarmele false în zonele urbane * Auto Mute – Diminuează nivelul alarmelor * LaserEye - Asigură o protecţie de 360ş a semnalelor Laser * VG-2 Alert - Avertizează posibilitatea detectării cu sistemul de detecţie a detectoarelor de radar VG-2 * VG-2 Undectable – Asigură imunitate totală împotriva sistemelor de detecţie a detectoarelor de radar VG-2 * Spectre Alert – Avertizează posibilitatea detectării cu un sistem de detecţie a detectoarelor de radar Spectre 1 * Spectre Undectable – Asigură imunitate totală împotriva sistemelor de detecţie a detectoarelor de radar Spectre 1 * IntelliMute – Auto Mute la turaţia motorului – diminuează alarmele false în mediul urban * Strobe Alert – Atenţionează proximitatea unor vehicule dotate cu stroboscop
pret: 170 ron (fiecare) PRET FIX contact: 0724.999.456 / 0766.996.390 |
Re: Vand 2x Cobra xrs 9330
160 ron fix !!! suus !!!
|
valabil !!!
|
valabil !!!
|
suuuus !!!
|
pretul unuia din ele scade la 150 ron deoarece nu mai am cablu de alimentare !! valabil !!
|
sa dat ala fara cablu,mai ramane ala complet !!
|
mai e de actualitate?
|
valabil !!
|
valabil !! 140 ron !! nenegociabil !!
|
sus cu el !
|
Schimbi cu ps2 modat?si mai dai tu diferenta?vin eu in buc si`l iau daca e.
|
salut,nu vreau pt. ca nu am ce sa fac cu el si nu am nici bani de diferenta :( ... tre sa-mi iau stopuri la masina,e criza:lol:
|
valabil !!
|
valabil !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning