![]() |
ME vs Achim
nu de alta dar am auzit ca faci comentarii la adresa mea gen \"zii sa vina sa se dea cu aia a mea\"..asa ca hai sa o comitem indiferent care e rezultatul
|
Duamne... tu kiar crezi ca am ceva cu tine?!
eram intr-o seara cu doi prieteni in masina la intersectie la Unirii si ti-am vazut masina (care sincer iti spun... o admir foarte mult). stand la stop, l-am vazut pe \"FMM\" la volan si ne-am salutat, dupa care l-am rugat sa plece putin mai tare sa auzim si noi motorul. la urmatoarea oprire el a spus ca se duce sa te ia pe tine de \"undeva\" si inainte sa ne luam \"la revedere\" i-am spus sa te anunte ca sunt curios care ar fi rezultatul unei curse intre noi doi... fara nici un fel de afront sau ceva... :roll: oricum, accept prieteneste aceasta provocare, ok ?! :wink: |
sa iti spun sincer nu ai cum sa ai ceva cu mine
si nici eu nu am nimic cu tine am ceav doar cu atitudinea ta ... atitudine de care vorbea ono acum ceva vreme ... daca esti baiat destept intelegi direct fara sa mai pui intrebari oricum...ca sa fim ontopic....cand esti gata anunta-ma |
ok... kiar imi pare rau ca ti-am creat o astfel de parere despre atitudinea mea... :cry:
dar ca sa fim ontopic, cum ai spus si tu... te anunt cat de curand... :wink: |
eu va provoc p amandoi la o bauta :D :D :D
mai ales p achim.. nu prea lam vazut cu sticla in mana si am inceput sa cred k e cam musulman... see ya :D |
e39 M5 vs CTR ? :?
am pierdut ceva acilea ? nu despre masnile astea e vorba ? |
e53 bmw x5 4.6 is vs ctr ;)
sau 525`u nush habar n-am , anyway , sigur nu m5`u |
E53 BMW X5 4.6iS vs. CTR... asta e \"provocarea\"
de fapt, ideea mea a fost ca \"pe foaie\" masinile au performante similare, si asa ca m-am gandit ca ar fi o batalie echilibrata si interesanta... |
Re:
Quote:
si ce Speedere... esti rasist !? :lol: oricum... facem noi cumva sa iti spulber toate indoielile :lol: |
pe 400m - x5-u
pe 1000m - CTR ...zic eu forta iVTEC fie cu tine pretene :) |
Re:
Quote:
|
well?
|
Re:
Quote:
p.s.: sper ca ma intelegi de ce iti spun ca stiu de pe acum rezultatul, avand in vedere ce e pe jos prin oras si ca tu beneficiezi de \"tehnica 4x4\" :wink: |
asteptam sa fie uscat atunci
mi se pare corect sa fie corect din toate punctele de vedere ca sa nu existe comentarii si discutii ulterioare |
Stransa cursa dar as merge pe amandoua variantele pe CTR.
Sunt fan BMW dar acum cred ca ctr e mai usor. Ca masina oricand as alege cu ochii inchisi x5. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning