![]() |
Renault 5 1.6D
5 Attachment(s)
O sa va prezint si eu masina tatalui meu (si acum dupa cum am vazut pe forum o sa imi sara nu stiu cati n useri in cap ca nici permis nu am si bla bla), masina este posesia tatalui meu de un an...masina are exterior de GT ( ma rog replica, kit-ul exterior a fost facut de niste baieti din Constanta), la partea mecanica are puntea spate pe discuri, fuzetele fata si discurile sunt de Renault 19, asa mi s-a spus (mentionez ca discurile sunt ventilate), suspensie rigida, bucsaraia fata a fost schimbata de mine si tatal meu vara asta, are un consum de 4 -5%, interior de GT - mocheta rosie, scaune gen Recaro, consola de GT, geamuri electrice si cam atat. Cateva poze facuta in vara, dar masina arata la fel deorarece sta in garaj.
|
Re: Renault 5 1.6D
Si acum cred ca asteptati sa va pun intrebarea aia... a da " Ce tuning as putea sa ii fac la exterior?" ...Nu, intrebarea este alta, se poate pune turbo pe motorasul asta Diesel? Adica dupa ce i se face o revizie ca la carte.
|
nu stiu daca poti sa il faci turbo... dar poti sa ii pui motor de gt turbo :) benzina 120 CP...
iti ofer un bloc motor, pistoane, biele, camasi, baie ulei... ieftinache... :) vezi pe la anunturi. |
ai cumva asa ceva din greseala? http://s257.photobucket.com/albums/h...t=PICT4601.jpg
e suportul de motor situat sub alternator. |
Frumoasa masina sa ai grija de ea :)
|
[QUOTE=miliady;1974426]nu stiu daca poti sa il faci turbo... dar poti sa ii pui motor de gt turbo :) benzina 120 CP...
Procedeul de a pune turbo este complex si numai anumiti oameni se incumeta sa o faca :D |
Quote:
Nu, nu cred ca mai exista suportul, adica o s ail caut in garaj si maine o sa iti dau un rapsuns. Si nu vreau sa pun motor pe benzina. |
super tare masinuta ta.Mai rar asa 5 ingrijit ca al tau.
|
[QUOTE=faustino;1975655]
Quote:
Dar totusi vreau sa stiu si eu daca se poate si cu cat i-ar mari puterea? Asta e o nebuinie de a mea... |
[QUOTE=andy_wpo;1976233]super tare masinuta ta.Mai rar asa 5 ingrijit ca al tau.[/QUOTE
Mersi de aprecieri |
Tzipla masina
|
foarte dragut ,ma mir ca nu am mai vazut'o prin oras..de...mi'ar fi sarit in ochi ;)
|
Quote:
|
Faceam aluzie la altceva,nu mai conteaza...oricum nu cred ca circula decat in tei...nu?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:42. |
- Copyright 2026 4Tuning